Bicep Bracelets: Τα βραχιόλια που θα κάνουν δυναμική επιστροφή το 2022

Bicep Bracelets: Τα βραχιόλια που θα κάνουν δυναμική επιστροφή το 2022

Δες πώς οι κορυφαίοι σχεδιαστές ενσωμάτωσαν αυτήν την τάση στις συλλογές τους για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022!

Από τον οίκο Fendi έως την Blumarine, οι φετινές συλλογές Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 δεν ξεχώρισαν μόνο για τα εντυπωσιακά τους ρούχα, αλλά και για τα ευφάνταστα αξεσουάρ τους. Τώρα που οι τάσεις των 20s είναι και πάλι εδώ με τον κωδικό Y2K τόσο εντός όσο και εκτός της πασαρέλας, δε μας εξέπληξε που τα bicep βραχιόλια, δηλαδή τα βραχιόλια που τοποθετούνται πιο ψηλά στο γυναικείο μπράτσο, έκαναν και αυτά το δυναμικό τους comeback στηνσκηνή της μόδας. Τα bicep bracelets ξεχώρισαν ανάμεσα στα τολμηρά κολιέ και τα ακόμη πιο τολμηρά μοτίβα των φετινών ανοιξιάτικων συλλογών.

Διαφορετικές εκδοχές του bicep bracelet στην πασαρέλα

Τα bicep βραχιόλια έκανα τη θεαματική τους εμφάνιση στις πασαρέλες για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Ξεκινώντας το ταξίδι τους από το Μεγάλο Μήλο στην επίδειξη της Tory Burch, ταξίδεψαν με τους λάτρεις της μόδας στο Μιλάνο και κόσμησαν τις πασαρέλες των Blumarine, Etro, Fendi και Prada για να μας ενδυναμώσουν και να προσθέσουν μια άλλη όψη στα σύνολά μας το 2022.

Στο show της Tory Burch στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, το bicep bracelet παρουσιάστηκε ως δύο ασημένια σπιράλ. Από την άλλη, το bicep bracelet στην πασαρέλα του οίκου Blumarine δημιουργήθηκε από στρας και σχημάτισε το όνομα του brand καθώς περικύκλωνε το χέρι του μοντέλου. Στον οίκο Fendi, παρουσιάστηκε ως ένα απλό επίχρυσο βραχιόλι με το F monogram.

Και ενώ ο χειμώνας δεν έχει ξεκινήσει καν για να αρχίσουμε να ανυπομονούμε για την επερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν, πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα πάντα από τη θετική τους πλευρά. Αυτό σημαίνει πως έχουμε αρκετό χρόνο μέσα στον χειμώνα για να γuμνάσουμε τα χέρια μας και να τα ετοιμάσουμε γι’ αυτό το αξεσουάρ. Στο μεταξύ, καθώς προσπαθείς να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου γι’ αυτήν την τάση, σου προτείνουμε να συνεχίσεις στην gallery παρακάτω για να δεις το υπέροχο comeback του bicep bracelet στα runways τον περασμένο μήνα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree Fendi SS22

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: