Best Friend’s Fear: Η Έλλη Κοκκίνου μεταξύ των ανυποψίαστων «θυμάτων» του Σάββα Πούμπουρα (trailer)

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, στις 22:45 το βράδυ,  στον ΑΝΤ1, ο Σάββας Πούμπουρας «υποδέχεται» μερικούς ακόμα ανυποψίαστους φίλους, που έρχονται αντιμέτωποι με κινηματογραφικά στημένες φάρσες, όπου το παράδοξο και το τρομακτικό γίνονται πραγματικότητα!

• Ο Βίκτωρας προσκαλεί τον Jerom Kaluta σε σπίτι φίλου του ο οποίος μετακομίζει στο εξωτερικό, για να διαλέξουν ποια αντικείμενα θέλουν να κρατήσουν. Αυτό που δεν γνωρίζει ο Jerom είναι ότι το σπίτι ανήκει σε μία ομάδα αδίστακτων μαφιόζων.

• Η Σοφία έρχεται στο σπίτι για να κάνει babysitting στη μικρή Αναστασία. Η σχέση της με τα παιδιά είναι πολύ καλή.  ‘Ηρθε όμως η ώρα να μάθουμε πώς τα πηγαίνει και με τα φαντάσματα.

• Η Έλλη Κοκκίνου έρχεται με την ομάδα της στη λίμνη Μπελέτσι για μία επαγγελματική φωτογράφιση. Τόσο ο φωτογράφος όσο και οι συνεργάτες της, έχουν μάθει καλά το ρόλο τους. Ο Δημήτρης, συνεργάτης της εκπομπής, βρίσκεται εκεί για το backstage  video της φωτογράφισης.  Στα πλάσματα της λίμνης, βέβαια, δεν αρέσουν και πολύ οι επισκέψεις…

Ο Σάββας Πούμπουρας περιμένει μέσα στο κοντρόλ την εξέλιξη της ιστορίας για να δώσει τις «κατάλληλες» οδηγίες  για την εξέλιξη της φάρσας!

Παρουσίαση: Σάββας Πούμπουρας
Executive Producers: Άννα Αρβανίτη / Ben Silverman / Howars T. Owens
Producer: Russell Ford
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λογοθέτης
Project Manager: Βασίλης Μεγγλίδης
Αρχισυνταξία: Αλίκη Γεωργίου
Οργάνωση Παραγωγής: Ράνια Πεγιάζη
Εκτέλεση Παραγωγής: Ants Production Hub
Format distributed: Propagate Content

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: