Bershka AW19: Ταξιδέψαμε μέχρι τη Μαδρίτη για να σου δείξουμε τι θα φοράς τη νέα σεζόν

Όπως γνωρίζεις η είναι πάντα ένα (τουλάχιστον) βήμα μπροστά κι έτσι τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να δεις τι θα φοράς το ερχόμενο φθινόπωρο/χειμώνα (ναι, φορώντας αμάνικα και κάνοντας αέρα με τη βεντάλια σου).   

 

 

Η παρουσίαση της Autumn/Winter ’19 συλλογής της Bershka έγινε στο »Impact Hub», στην καρδιά της Μαδρίτης, σε έναν όμορφο χώρο που είχε διαμορφωθεί ειδικά για την pressday. Μπαίνοντας στον χώρο την προσοχή μου τράβηξαν οι led επιγραφές στον τοίχο, όπου αναγράφοντας σε διαφορετικές γλώσσες διάφορες λέξεις. Το μάτι μου φυσικά έπεσε απευθείας στην ελληνική. «Εξερευνητής». Σαφές το μήνυμα, σκέφτηκα.      

 

Πριν καλά-καλά μας μιλήσουν οι υπεύθυνες της Bershka για τη νέα συλλογή, εγώ είχα ξεχυθεί να δω και να φωτογραφίσω τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που θα φοράμε όλες με το που βάλουμε τα μαγιό μας βαθιά στις ντουλάπες. 

H λέξη «διάθεση» είναι η λέξη κλειδί για τη νέα αυτή AW19 συλλογή. Διάθεση να πειραματιστείς, να δοκιμάσεις, να τολμήσεις, να μη φοβηθείς να είσαι όλα όσα εσύ επιθυμείς. Παρατηρώντας όλα τα items κατάλαβα πως όποιο κι αν είναι το στιλ σου, θα βρεις κομμάτια που θα σε συνοδεύσουν στις φθινοπωρινές αλλά και χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες σου.

 

Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά:

Grunge+ Goth baby

 

Η πρώτη συλλογή που αντίκρισα ήταν η grunge, στην οποία και έχω αδυναμία. Grunge και goth μπλέκονται μεταξύ τους και δημιουργούν εκρηκτικά outfits με έντονη την άγρια θηλυκότητα. Αν είσαι λάτρης των ’90s, τότε όταν θα δεις από κοντά αυτή τη συλλογή τα μάτια σου θα βγάλουν καρδούλες. Στα συν της συλλογής, τα άνετα, φαρδιά τζιν παντελόνια, τα cool φούτερ, τα bomber jackets που συνδυάζονται εύκολα με όλα και φυσικά οι chunky μπότες, οι οποίες είναι από τα πιο hot trends της νέας σεζόν. Κόντρα σε εκείνους που βρωντοφωνάζουν πως δεν είναι καθόλου stylish, εμείς θα τις αγοράσουμε. Γιατί η άνεσή μας είναι πάνω από όλα, τελεία και παύλα. Δες αυτές που εγώ ξεχώρισα και ανυπομονώ να έρθουν στην Ελλάδα για να τις κάνω δικές μου:

 

Parisian love

 

Δεύτερο trend που μου τράβηξε την προσοχή, ήταν το parisian. Στη νέα συλλογή της Bershka η παριζιάνικη κομψότητα αποκτά έναν πιο τολμηρό και δυναμικό χαρακτήρα. Το κλασικό ασπρόμαυρο Pied De Poule, μπλέκεται με φούξια φούτερ και oversized κασκόλ και δημιουργούν fashion forward σύνολα που δεν περνούν απαρατήρητα.

 

Τα κομψά, πλεκτά πουλόβερ και οι preppy ζακέτες, σε συνδυασμό με τις πέρλες σε κάθε πιθανή μορφή (θα τις συναντήσεις σε στέκες, τσάντες, κοσμήματα και ρούχα) θα χαρίσουν στα looks σου ανεπιτήδευτη κομψότητα.

 

Και φυσικά οι τάσεις δε σταματούν εδώ. Όπως μας ενημέρωσε η υπεύθυνη της γυναικείας collection της Bershka, Eva Martínez, πέραν των προαναφερθέντων, εξίσου hot trends αποτελούν τα εξής:

Tο western style

 

O πιο εύκολος τρόπος για να το υιοθετήσεις είναι φυσικά επιλέγοντας τα κατάλληλα παπούτσια. Όχι, πες μου, υπάρχει κάτι πιο western από αυτές τις »to die for» μπότες;

Το explorer style

Η μόδα συναντά τη χρηστικότητα και την άνεση σε αυτό το trend. Γιλέκα με πολλές τσέπες, φαρδιά παντελόνια για να είσαι σούπερ άνετη στην καθημερινότητά σου και φυσικά ορειβατικά μποτάκια, τα οποία αποτελούν μεγάλο shoe trend για μία ακόμη σεζόν. Εξερευνητής χωρίς τα κατάλληλα παπούτσια γίνεται; Δε γίνεται.

 

Συνολικά τώρα, στα συν της συλλογής είναι τα εξής: τα puffer jackets σε μεταλλικές αποχρώσεις εμπευσμένα από τα ’00s, τα prairie φορέματα που χαρίζουν έξτρα πόντους θηλυκότητας και ρομαντισμού και τα leather κομμάτια που συνδυάζονται άψογα με όλα (όχι δες, αυτό το oversized δερμάτινο jacket το οποίο μυριζόμαστε δε θα το βγάλεις από πάνω σου όλο το χειμώνα).

Τέλος, όπως μας τόνιζε διαρκώς η Martínez κατά την παρουσίαση, το denim grey είναι το big trend της σεζόν. Τώρα ξέρεις τι χρώμα θα έχει το νέο σου αγαπημένο τζιν, σωστά;

 

Κλείνοντας την παρουσίαση αυτή θα ήθελα να κρατήσεις αυτό που αποκόμισα κι εγώ από την pressday: μόδα σημαίνει πειραματισμός. Μπλέξε άφοβα τα trends μεταξύ τους, τόλμησε εκρηκτικούς χρωματικούς συνδυασμούς και μη φοβάσαι να επενδύεις σε πρωτοποριακά κομμάτια που από μόνα τους μπορούν να πάνε το στιλ σου ένα βήμα παραπέρα.

 

Φεύγοντας από το »Impact Hub», δε γινόταν να μη βγάλω φωτογραφία στον ειδικά διαμορφωμένο, με neon lights, χώρο, παρέα με την Communication & Marketing Manager της Ελλάδας, Μαίρη Γερούκαλη.

 

Thank you Bershka, until next time   

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: