Μπέργκερ α λα καπρέζε

Υλικά

  • 1 κ. σ. ξύδι βαλσάμικο
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 4 λεπτές φέτες ντομάτας
  • 600 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
  • 1 κ. σ. πάστα ντομάτας
  • 1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
  • 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 120 γρ. μοτσαρέλα σε φέτες
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι
  • 4 ψωμάκια για μπέργκερ

syntages

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: