Belly Chain: Πώς να φορέσεις το απόλυτο trend που «αγκαλιάζει» το σώμα

Ποντάρουμε μόνο σε αξεσουάρ για το σώμα αυτήν την σεζόν!

Οι τάσεις από τη δεκαετία του ‘00 γίνονται viral στο TikTok και επανεμφανίζονται σιγά σιγά στη ζωή μας. Ένα από τα μεγαλύτερα trends είναι η αναβίωση διαφόρων στυλ κοσμημάτων και μαζί με τα βραχιόλια αστραγάλου, τα belly και τα body chains, δηλαδή οι αλυσίδες που «φοριούνται» στον κορμό του σώματος, έχουν κάνει ένα δυναμικό comeback.

Tα πιο «περίεργα» fashion trends του 2020 ίσως τα έχεις φορέσει και εσύ

Λίγη ιστορία…

Τα belly chains δημιουργήθηκαν πριν από 4000 χρόνια στην Ινδική υποήπειρο. Ήταν μάλιστα δημοφιλή μεταξύ των ανδρών και των γυναικών, και φοριούνταν σε θρησκευτικές τελετές και πανηγύρια. Οι αλυσίδες της κοιλιάς ενσωματώθηκαν στην αμερικανική και ευρωπαϊκή κουλτούρα πριν από δύο δεκαετίες και φοριόντουσαν κυρίως με χαμηλοκάβαλα jeans, βελούδινες φόρμες και μπικίνι.

Το 2021 αυτό το θηλυκό και αισθησιακό αξεσουάρ συνδυάστηκε με φούστα, ένα σeξι brallete και jeans στην πασαρέλα του οίκου Chanel, ενώ σε αυτήν του οίκου Dior συνδυάστηκε με ένα πλεκτό πουλόβερ και παντελόνι με λογότυπο.

Belly Chain: Πώς να φορέσεις το απόλυτο trend που «αγκαλιάζει» το σώμα

Σίγουρα αυτή είναι μία από τις αμφιλεγόμενες τάσεις, που λίγες τολμούν να υιοθετήσουν. Σε προκαλούμε, όμως, να το φορέσεις και εσύ στην παραλία με το μαγιό σου (μονόχρωμο κατά προτίμηση) ή το βράδυ σαν διακοσμητικό στοιχείο πάνω ή κάτω από ένα cropped top. Από πιο διακριτικές επιλογές έως τις πιο μάξιμαλ και statement, είμαστε σίγουρες πως θα βρεις κάτι που θα ταιριάζει στο προσωπικό σου στυλ.

Συνέχισε λοιπόν παρακάτω για να δεις μερικές ιδέες για να υιοθετήσεις αυτήν την τάση φέτος και να χαρίσεις έξτρα πόντους στυλ σε κάθε σου εμφάνιση!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: