Beauty with a sense of duty: Μία κουβέντα για τα 90’s με το αγαπημένο μας TRESemmé

Beauty with a sense of duty: Μία κουβέντα για τα 90’s με το αγαπημένο μας TRESemmé

Τα 90’s babies: Χριστίνα Χρόνη και Διονυσία Καλαποθαράκου, συζητούν για την επιστροφή των 90’s στη ντουλάπα και το μπουντουάρ μας με αφορμή τη NYFW και το λατρεμένο TRESemmé που μας ταξιδεύει εκεί κάθε χρόνο!

Χαμηλοκάβαλα τζιν, spikey crowns, καρό πουκάμισα και αφράτα μαλλιά που θυμίζουν Claudia Schiffer… Αυτά είναι τα 90’s για τα 90’s babies όπως η Διονυσία Καλαποθαράκου και εδώ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Αυτά τα 90’s λοιπόν επιστρέφουν και το ξέρουμε γιατί το έχει προβλέψει το TRESemmé, ο απόλυτος trend setter, εδώ και καιρό.

Μιας λοιπόν που η Διονυσία και εγώ έχουμε και θα έχουμε πάντα αυτό το 90’s vibe και αφού το TRESemmé μας έχει ήδη δείξει τα χτενίσματα που θα κυριαρχήσουν την επόμενη σεζόν, αποφάσισα να την καλέσω για μία super fun, και fashionable κουβέντα γύρω από τα 90’s γενικά, αλλά και ειδικά για τα μαλλιά των 90’s όπως μας τα παρουσίασε το TRESemmé.

Μιλήσαμε για τζιν και τσάντες, μεγάλα φούτερ και μεγάλα μαλλιά ενώ αναλύσαμε και τα τρία TREShot χτενίσματα που προτείνει η Justine Marjan, Global Stylist του TRESemmé. Απορήσαμε, γελάσαμε και δηλώσαμε φανατικές της πιο fun δεκαετίας που κάνει δυναμική επιστροφή στη μόδα και στην ομορφιά. Αν θέλεις λοιπόν να ακούσεις για τα 90’s από δύο 90’s babies και να μάθεις πώς θα κάνεις και εσύ τα μαλλιά σου να θυμίζουν Claudia Schiffer, Gwen Stefani ή και model off duty, πάτα play παρακάτω!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: