Beat Buzzer: Πρεμιέρα την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου (trailer)

Beat Buzzer: Ο Γιώργος Μαυρίδης σηκώνει τα μανίκια και αρπάζει το τιμόνι για καλό σκοπό στο νέο μουσικό τηλεπαιχνίδι που καταφτάνει δυναμικά την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στις 23:00, στον ΑΝΤ1…
Ο ίδιος και 4 διαφορετικοί φίλοι δικοί του, αλλά και των τηλεθεατών, στριμώχνονται σε ένα αμάξι και αρχίζουν τις βόλτες μετά μουσικής. 
Κατά τη διάρκεια της διαδρομής οι τέσσερις συνεπιβάτες θα πρέπει να απαντούν ποιος είναι ο τραγουδιστής, η τραγουδίστρια ή το συγκρότημα που ακούγεται από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου. 
Τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται από τις σωστές τους απαντήσεις θα διατίθενται σε κοινωφελή ιδρύματα που χρήζουν υποστήριξης.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

6 μέρες έμειναν και έρχεται η μεγαλύτερη παραγωγή του πλανήτη! Παμε γερά! 25 Σεπτεμβρίου Τρίτη, ώρα 23:00 στον @ant1tv #beatbuzzer @beatbuzzer_gr @mollytattooligans @tattooligans @george_lntz @nikos_anadiotis @georgekatsinopoulosofficial @passas_th @fanis_labropoulos @raptis_nick @dimitra_rosessthand_frantzi @eiri_zah @timoleon_diamantis @savvas__lichanidis @christosglossidis @argirisaglamisis @marinosamaritis @prinou @panagiotistsiki @tsapatakis_a @maliatsis_salas @xrysa_katsarini @michael_mathioudakis @cainilubro @evelynkazantzoglou @nikolettaralli @anastasiaperraki @nastattooligans @christaskos_tattooligans @lefteris_hadjioannou @official_mariospriamos @izambellachr_makeup @marmarasdemetris @katerina_evagelinou Τι ομαδαραααααα εχω φτιάξει γαμω την τρέλα μου!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) στις

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: