BBQ Adventure & Meat experience στο 2ο Off Road Adventure Festival

Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία δια χειρός της μοναδικής Master Grill chef Μυρσίνης Λαμπράκη στο 2ο Off-Road Adventure Festival.

Η κορυφαία Meat and Fire chef, Μυρσίνη Λαμπράκη και πρόεδρος στην Ελλάδα του World BBQ Association, έρχεται στο 2ο Off Road Adventure Festival για μια μοναδική ζωντανή επίδειξη ψησίματος σε 10 διαφορετικές ψησταριές και υπόσχεται να μας ανοίξει την όρεξη για το πιο διασκεδαστικό street food!

Η Μυρσίνη Λαμπράκη γεννήθηκε στην Κρήτη, ένα νησί που φημίζεται παγκοσμίως για τη διατροφική του κουλτούρα, σπούδασε στην Νομική Σχολή Αθηνών ,αλλά γρήγορα την κέρδισε η μαγειρική και έτσι ξεκίνησε το δικό της ταξίδι στο κόσμο των γεύσεων. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με το κρέας και τους τρόπους ψησίματός του. Μετεκπαιδεύτηκε στην Ελλάδα στην σχολή κρεοπωλών και στην Ιρλανδία , όπου πήρε πιστοποίηση για Meat & Fire Chef, Judge & table manager από το World BBQ Association.

Κατά τη διάρκεια του 2ου Off Road Adventure Festival η Μυρσίνη Λαμπράκη και η ομάδα της ,του Meat & Grill Stories, θα μοιραστούν μαζί μας τα μυστικά τους για το πιο απολαυστικό ψήσιμο του κρέατος με κάθε τρόπο!

Πάρτε μέρος στο μοναδικό Meat and Grill masterclass από την μοναδική στο είδος της και την πρώτη Master Grill Chef στην Ελλάδα, Μυρσίνη Λαμπράκη και ανακαλύψτε πως τα μπαχαρικά, οι μαρινάδες και οι φλόγες μεταφέρουν τις γεύσεις του κρέατος σε άλλη διάσταση.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Markopoulo Park (Ιππόδρομος Αθηνών)

ΗΜΕΡΑ – ΩΡΑ Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Ώρα: Σάββατο & Κυριακή 10:00 – 20:00 Τ. 210 6196600

BBQ Adventure & Meat experience στο 2ο Off Road Adventure Festival gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: