Μπαλαρίνα σκότωσε τον πρώην άντρα της όσο εκδικαζόταν η επιμέλεια της κόρης τους

Μια πρώην επαγγελματίας μπαλαρίνα συνελήφθη για τον θανάσιμο πυροβολισμό στον εν διαστάσει σύζυγό της, όσο εξελισσόταν η πικρή δικαστική μάχη για την επιμέλεια της κόρης τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Φλόριντα, η 28χρονη Ashley Benefield άνοιξε πυρ κατά του 58χρονου Doug Benefield στις 27 Σεπτεμβρίου. Τον πυροβόλησε πισώπλατα μέσα στο σπίτι σε περιφραγμένο οικισμό της Φλόριντα.

Η πρώην μπαλαρίνα ισχυρίζεται πως ο σύζυγος ήταν αυτός που της επιτέθηκε και αναγκάστηκε να τον πυροβολήσει. Η αστυνομική έρευνα δεν βρήκε ωστόσο στοιχεία που να πιστοποιούν την επίθεση ή ότι έδρασε σε νόμιμη αυτοάμυνα, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας.

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση και η Ashley έμενε προσωρινά με τη μητέρα της, μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού.

Meet our founder and Executive Director, Ashley Benefield, a proud Maryland Youth Ballet graduate and retired…

Δημοσιεύτηκε από American National Ballet στις Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Ο Doug, που έμενε πια αλλού, εμφανίστηκε στο σπίτι εκείνη τη νύχτα και ήταν μόνο οι δυο τους. Σύμφωνα με την αστυνομία, τον πυροβόλησε 4 φορές με πιστόλι και τον βρήκαν 2 σφαίρες. Πέθανε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Όπως γράφουν στην έκθεσή τους οι αστυνομικοί, με βάση τα σημεία που χτυπήθηκε ο άντρας «δεν μοιάζει να κοιτούσε την Ashley όταν εκείνη άρχισε να πυροβολεί».

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η μπαλαρίνα άρχισε να κάνει καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία πριν από 2 χρόνια, όταν συνειδητοποίησε πως ήταν έγκυος. «Μοιάζει πως το επίκεντρο αυτών των καταγγελιών ήταν να κρατήσει το παιδί μακριά από τον Douglas», καταλήγει ο εισαγγελέας.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια προσπάθησε να τον κρατήσει μακριά από το παιδί, ο δικαστής έκρινε «ψευδείς» τις αναφορές της και του επέτρεψε να το βλέπει κανονικά.

Έπειτα από εβδομάδες ερευνών, χωρίς να βρει κάτι που να υποστηρίζει τα λεγόμενά της, η αστυνομία προχώρησε τώρα στη σύλληψή της. Την προφυλάκισαν χωρίς δυνατότητα αναστολής.

(?)

Πηγή: diethnh

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: