Μπακογιάννης: Κάλεσα τα «Κουφοντινάκια» για κρασί

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στο περιστατικό που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης, όταν δέχθηκε φραστική επίθεση από αντιεξουσιαστές την ώρα που έτρωγε μαζί με δημοτικούς συμβούλους, σε ταβέρνα στα Άνω Πετράλωνα.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε, κάλεσε τα «Κουφοντινάκια», όπως χαρακτήρισε τους αντιεξουσιαστές, να τους κεράσει κρασί για να συζητήσουν.

Ο κ. Μπακογιάννης είπε πως πρόθεσή τους ήταν να του απαγορεύσουν να βρίσκεται στα Πετράλωνα. “Τους εξήγησα ότι απαγορευτικά βγάζουν μόνο τα Λιμεναρχεία”, συνέχισε, ενώ πρόσθεσε πως  “ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται”.

Σε ερώτηση για το πως μπόρεσε να κρατηθεί ψύχραιμος ενώ έβριζαν τον νεκρό πατέρα του, απάντησε πως “το οφείλω στη μνήμη του πατέρα μου, εγώ δεν θα γίνω σαν κι αυτούς. Εγώ πιστεύω στη Δημοκρατία και το διάλογο” και πρόσθεσε ότι “εκείνοι είναι πάρα πολύ λίγοι και εμείς είμαστε πάρα πολλοί, πρέπει να φοβίσουμε τον φόβο”.

Ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να ευχαριστήσει τους παρόντες που τον υπερασπίστηκαν και ανέφερε ως παράδειγμα το περιστατικό όπου μια ηλικιωμένη κυρία με μια μαγκούρα τον καλησπέρισε, τον φίλησε και του είπε: “μην ακούς, συνέχισε εσύ”.

 

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: