Μπακογιάννης για Κουφοντίνα: Συνεχίζει να φτύνει τη δημοκρατία στα μούτρα

Με ανάρτηση του στο facebook σχετικά με την 48ωρη άδεια που δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και γιος του δολοφονηθέντος από τη 17Ν Παύλου Μπακογιάννη, Κώστας Μπακογιάννης αναφέρει πως «αντί να κλείνουμε τραύματα, τα ανοίγουμε».

Ο κ. Μπακογιάννης τονίζει ότι ο Κουφοντίνας ουδέποτε έδειξε μεταμέλεια για τα εγκλήματα του, αντίθετα προπαγανδίζει τη δράση του και «φτύνει στα μούτρα την Δημοκρατία».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Η άδεια στον κατά συρροή δολοφόνο δίνεται για να απολαύσει την ελευθερία και τη ζωή που στέρησε από όλους αυτούς που σκότωσε και από αυτούς που μείναμε πίσω. Για χρόνια αποφάσιζε ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει. Ποτέ δεν μετάνιωσε, ποτέ δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας. Το αντίθετο.  και κάνει ότι μπορεί για να φτιάξει συνεχιστές, σκορπώντας δηλητήριο και προπαγανδίζοντας τα εγκλήματα του. Και γι αυτό, σήμερα το κράτος τον επιβραβεύει, με την κυβέρνηση στην καλύτερη να αδιαφορεί και να ανέχεται και στη χειρότερη να παρέχει τις ευλογίες της. Έτσι όμως, αντί να κλείνουμε τραύματα, τα ανοίγουμε. Αντί να επουλώνουμε τις πληγές, τις βαθαίνουμε. Σκοτάδι».

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: