«Bake off Greece»: Την Κυριακή κρίνεται το τρίτο εισιτήριο για τον ημιτελικό (trailer)

Την Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 20:00, στον Alpha, μία μεγάλη «μάχη» εξελίσσεται στο «Bake Off Greece». Η Βένια και η Γεωργία διεκδικούν μία θέση στον ημιτελικό του διαγωνισμού. Ποια από τις δύο παίκτριες θα μπει στην τελική τριάδα;

Για μία ακόμη φορά, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου υποδέχεται τον Κωνσταντίνο Χολέβα. Ο guest coach ορίζει το θέμα της δοκιμασίας και λαμβάνει μέρος στην κριτική, μαζί με τον Άκη Πετρετζίκη, τον Νικόλα Στράγγα και τον Δημήτρη Χρονόπουλο.
Η Άννα Μαρία και η Λένα, οι οποίες εξασφάλισαν τη θέση τους στον ημιτελικό από την προηγούμενη δοκιμασία, παρακολουθούν τη διαδικασία από την τέντα των παικτών.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή 3 Μαρτίου οι τέσσερις φιναλίστ τού «Bake Off Greece» είχαν διαγωνιστεί για τελευταία φορά σε ομάδες.
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου υποδέχθηκε στην «τέντα» δύο κορυφαίους καθηγητές ζαχαροπλαστικής γνωστής Τουριστικής Σχολής, τον Κωνσταντίνο Χολέβα και τον Χάρη Ψιλόπουλο οι οποίοι ανέλαβαν ρόλο «coach» σε κάθε ομάδα.
Η Βένια, ως «Star Baker», είχε το προνόμιο να διαμορφώσει τα δύο «ντουέτα». Έκανε την έκπληξη και επέλεξε στην ομάδα της την κατεξοχήν αντίπαλό της Γεωργία και όχι τη φίλη της Λένα.
Η Λένα ένιωσε απογοητευμένη, ωστόσο, στην πορεία της δοκιμασίας συνεργάστηκε πολύ καλά με την Άννα Μαρία και όλα δείχνουν ότι μια νέα φιλία ξεκίνησε…
Κάθε ομάδα έπρεπε να δημιουργήσει έναν μπουφέ με 45 μικρά γλυκά, πιστά αντίγραφα του δείγματος που τους παρουσίασαν οι coaches. Η δοκιμασία απαιτούσε αντοχή, μια και ήταν μία πραγματική μάχη με τον χρόνο. Μετά την κριτική τού Άκη Πετρετζίκη, του Νικόλα Στράγγα και του Δημήτρη Χρονόπουλο, νικήτριες αναδείχθηκαν η Λένα με την Άννα Μαρία, οι οποίες πέρασαν στον ημιτελικό τού διαγωνισμού.
Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 20:00, στον Alpha: Η Βένια με την Γεωργία θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες, σε μια δοκιμασία αποχώρησης. Ποια θα κερδίσει το τελευταίο εισιτήριο για τον ημιτελικό; 

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: