Μπάιντεν σε Τραμπ: Δεν θα με καταστρέψεις

Λίγες ώρες αφού ο Ντόναλντ Τραμπ τον χαρακτήρισε «στυγνό απατεώνα» ο Τζο Μπάιντεν, ο πιθανότερος αντίπαλός του στις προεδρικές εκλογές του 2020, απάντησε χθες Τετάρτη τονίζοντας ότι ο Αμερικανός πρόεδρος «δεν θα με καταστρέψει».

«Θέλω να καταστήσω κάτι σαφές στον Τραμπ και τους εκβιαστές του και τα ειδικά συμφέροντα που χρηματοδοτούν τις επιθέσεις του εναντίον μου», ανέφερε ο Μπάιντεν στην ομιλία του που διανεμήθηκε στον Τύπο πριν από την εμφάνισή του στο Ρίνο της Νεβάδα χθες το βράδυ.

«Δεν πάω πουθενά. Δεν θα με καταστρέψετε. Και δεν θα καταστρέψετε την οικογένειά μου. Δεν με νοιάζει πόσα χρήματα θα ξοδέψετε ή πόσο βρώμικες θα είναι οι επιθέσεις εναντίον μου», τόνισε ο Μπάιντεν, που εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος από τους 19 υποψήφιους των Δημοκρατικών για να κερδίσει το χρίσμα του κόμματος για τις εκλογές του 2020.

Η απάντηση του Δημοκρατικού υποψήφιου ήρθε αφού ο Τραμπ σε μια σειρά αναρτήσεων του στο Twitter και μετά στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον της έρευνας που έχει ξεκινήσει σχετικά με μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στις 25 Ιουλίου, στη διάρκεια της οποίας του ζήτησε να ερευνήσει τον Μπάιντεν και τον γιο του Χάντερ.

Χθες ο Αμερικανός πρόεδρος επέμεινε ότι δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό στην επικοινωνία αυτή, ενώ χαρακτήρισε τον Μπάιντεν και τον γιο του «στυγνούς απατεώνες».

Απαντώντας ο Μπάιντεν κατηγόρησε τον Τραμπ για κατάχρηση εξουσίας. «Το έκανε διότι, όπως κάθε άλλος νταής στην ιστορία, φοβάται. Ανησυχεί για το πόσο πολύ θα τον κερδίσω τον επόμενο Νοέμβριο», υπογράμμισε ο Μπάιντεν.

(?)

Πηγή: diethnh

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: