Μπάιντεν: Ο Λευκός Οίκος "έκοψε" το livestreaming την ώρα που μιλούσε ο Αμερικανός πρόεδρος

Δείτε το βίντεο — Οι «γκάφες» στις οποίες υποπίπτει συχνά — πυκνά ο Αμερικανός πρόεδρος σε δημόσιες παρουσίες ή τοποθετήσεις του, έχουν προκαλέσει ανησυχία στους υπαλλήλους του Λευκού Οίκου

Πρωταγωνιστής σε άλλο ένα… άβολο περιστατικό έγινε ο Τζο Μπάιντεν, στη διάρκεια σύσκεψης που είχε με υπεύθυνους για τις δασικές πυρκαγιές, οι οποίες πλήττουν τις τελευταίες ημέρες τις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Αμερικανός πρόεδρος βρισκόταν χθες στο Αϊντάχο και ενημερωνόταν για την κατάσταση με τις πυρκαγιές, όταν έστρεψε την προσοχή του στον Τζορτζ Γκέσλερ της Εθνικής Ομοσπονδίας Δασών. Οι δυο άντρες συνομιλούσαν και όταν ο Μπάιντεν διατύπωνε μια ερώτηση, ξαφνικά το livestreaming της μετάδοσης από τον Λευκό Οίκο… κόπηκε!

«Μπορώ να σας ρωτήσω κάτι;» είπε ο Μπάιντεν με τον Γκέσλερ να του απαντά «Φυσικά».

Και συνέχισε ο Αμερικανός πρόεδρος… «ένα από τα πράγματα πάνω στα οποία εργάζομαι με κάποιους άλλους, είναι…». Κάπου εκεί, η live τηλεοπτική και ηχητική μετάδοση διακόπηκε χωρίς καμία προειδοποίηση! Μάλιστα, τη θέση του livestream που έδινε ο Λευκός Οίκος, πήρε μια εικόνα με το μήνυμα «ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας».


Το περιστατικό αυτό ήταν το τελευταίο μιας σειράς άλλων που είχαν προηγηθεί, στα οποία ο Λευκός Οίκος «έκοβε» το livestreaming του Μπάιντεν, ο οποίος έχει παραδεχτεί δημόσια τις «γκάφες» του, σε όλη τη μακρά πολιτική του καριέρα.

Τα επίσημα livestream του προέδρου διακόπηκαν τον περασμένο μήνα, καθώς επρόκειτο να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την απόφασή του να αποσύρει τον αμερικανικό στρατό από το Αφγανιστάν, και τον Μάρτιο, όταν είπε ότι θα ήταν «ευτυχής να δεχτεί ερωτήσεις» κατά τη διάρκεια μιας virtual σύσκεψης με τους βουλευτές των Δημοκρατικών, σύμφωνα με το Fox News.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: