Μπάγια Αντωνοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις για το Survivor Πανόραμα και όλη η αλήθεια για την κόντρα με την Σπυροπούλου! [Βίντεο]

Όλα όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια…

Την παρουσιάστρια Μπάγια Αντωνοπούλου εντόπισε η κάμερα του «Happy day» στην εκδήλωση «Yes I do» στο Mec Παιανίας…

Η ίδια δε δίστασε να μιλήσει για πρώτη φορά on camera για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, τη συνεργασία της με το ΣΚΑΙ, τη σχέση που διατηρεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και όλα όσα διαδραματίστηκαν στην συνάντηση που είχε με τον πρώην συνεργάτη της, Γιώργο Παπαδάκη.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Είμαι ενθουσιασμένη και χαρούμενη που θα κάνω το Survivor Πανόραμα στον ΣΚΑΪ… Είναι κάτι που μου ταιριάζει και περιμένω να ξεκινήσουμε με ανυπομονησία… Κάνω πολλές πρόβες, συζητήσεις…Ο σταθμός θα αποφασίσει ποιοι θα πλαισιώνουν την εκπομπή! Εγώ δεν μπορώ να σας πω κάτι από όλα αυτά που έχουν ακουστεί… Διαβάζω και ακούω ονόματα που δεν τα έχω ακούσει από τον ίδιο τον σταθμό! Όταν ο σταθμός πάρει τις αποφάσεις του θα ανακοινωθεί! Το Survivor Πανόραμα θέλει και τον δημοσιογραφικό χειρισμό… δεν είναι κάτι που το νιώθω ξένο…! ».

Αναφορικά με τις φήμες που ακούστηκαν ότι η ίδια είναι σε κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ισχύουν οι φήμες. Με την Κωνσταντίνα γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια, πριν ξεκινήσουμε να κάνουμε τηλεόραση. Δεν υπήρχε μεταξύ μας καμία αντιπαράθεση…» ξεκαθάρισε η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Τέλος, δε δίστασε να περιγράψει την πρώτη συνάντηση που είχε με το Γιώργο Παπαδάκη: «Ήταν παραμονή Χριστουγέννων.. Συνάντησα το Γιώργο σε ένα φούρνου. Μου είπε χρόνια πολλά και όλα είναι καλά! Οι συνεργασίες μπορεί να λήγουν, αλλά οι σχέσεις και τα συναισθήματα παραμένουν ίδια. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι σίγουρα χαρούμενος για εμένα..»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: