Baggy denim + γόβες: Ο πιο fashionable συνδυασμός της άνοιξης

Είναι πλέον επίσημο: το 2022 τα baggy παντελόνια μας θα φορέθουν με πανύψηλες γόβες!

Την περασμένη σεζόν το απόλυτο trend στα denim παντελόνια ήταν τα wide leg, δηλαδή τα παντελόνια εκείνα που ξεκινούν από εφαρμοστή μέση και καταλήγουν σε φαρδιά ίσια μπατζάκια. Μετά, λοιπόν, από έναν χειμώνα που αγαπήσαμε τα wide legs, σειρά έχουν τα baggy. Το τζιν παντελόνι μας θα γίνει ακόμη πιο φαρδύ, η μέση θα κατέβει, οι γοφοί θα χαλαρώσουν και το τελείωμα του θα καλύψει ολόκληρο το παπούτσι μας. Γενικά η μόδα θέλει να παίζουμε αρκετά πλεόν με τους όγκους, αφού όσο τα jeans μας γίνονται baggy, τόσο και τα tops γίνονται πιο κοντά και εφαρμοστά.

Σε γενικές γραμμές τα baggy denims είναι από τα πλέον άνετα κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας και μπορούν να γίνουν άκρως θηλυκά, με το σωστό styling. Μην φοβηθείς την φαρδιά γραμμή τους και το boyish fitting, αφού φέτος το απόλυτο matching των baggy denims είναι οι γόβες. Και όχι οποιεσδήποτε γόβες, αλλά οι stilettos pointe γόβες σε έντονα χρώματα και edgy αισθητική. 

Baggy jeans + γόβες: Τα catwalks ανέδειξαν τον πιο hot συνδυασμό της άνοιξης.

Όπως, πάντα, εμείς μιλάμε με αποδείξεις και ως συνήθως οι περισσότερες τάσεις μας συστήνονται πρώτα στα catwalks και στην συνέχεια εμφανίζονται στο street style. Αυτή, όμως, την φορά τα πράγματα έγιναν σχεδόν ταυτόχρονα με τις πιο ενημερωμένες street stylers να φορούν ήδη τον συνδυασμό baggy denim και γόβες στις εβοδμάδες μόδας. 

Στην Diesel τα baggy παντελόνια φορέθηκαν με super cropped επίσης τζιν tops και ασορτί denim γόβες, ενώ ο οίκος Missoni αρκέστηκε στο να σετάρει το overall baggy denim της συλλογής του με ένα signature turtleneck πλεκτό με ρίγες. Από τις πετυχημένες επιλογές ήταν το φαρδύ hoodie στο show της MSGM, ενώ το total denim είναι πάντα μία καλή λύση, όπως μας παρουσίασε και ο Christian Siriano. 

Baggy denim + γόβες: Ο πιο fashionable συνδυασμός της άνοιξης

Στο street style είδαμε εξίσου ενδιαφέροντες συνδυασμούς με maxi καμπαρντίνες, varsity jackets και σακάκια που συνδυάστηκαν με γόβες σε neon χρώματα και κλασικό μαύρο. Το υπόλοιπο styling παρέμεινε στις περισσότερες περιπτώσεις basic με απλά t-shirts, πουκάμισα και ουδέτερα αξεσουάρ, δίνοντας όλη την ένταση στην αντίθεση που γίνεται στο τελειώμα του outfit.

Διαβάστε επίσης:

Οδηγός αγοράς: Άνοιξη στο γραφείο -Οι πιο stylish φούστες για να είσαι κομψή κάθε μέρα

Το σακάκι είναι το απόλυτο spring essential -8 fashion forward σύνολα για να το φορέσεις τώρα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: