Back-to-work: 10 ρούχα και αξεσουάρ που θα κάνουν την επιστροφή σου στη δουλειά πιο στυλάτη

Back to work: 10 ρούχα και αξεσουάρ που θα κάνουν την επιστροφή σου στη δουλειά πιο στυλάτη

Σου είχαν λείψει λίγο οι pencil φούστες, πες την αλήθεια!

Στη διάρκεια της καραντίνας ένα από τα πιο αγχολυτικά πράγματα που έκανα ήταν να βλέπω «Suits». Αυστηρό dress code, άνθρωποι που εργάζονται σε πολυεθνικές, meetings και χρονοδιαγράμματα που έπρεπε να τηρηθούν. Πράγματα που κανείς δεν έκανε την περίοδο του lockdown, τα παρακολουθούσα σχεδόν με νοσταλγία στην οθόνη του laptop μου.

Γιατί πάντα σου «λείπει» ότι δεν έχεις, νόμος της ανθρώπινης φύσης και συνώνυμο με το ελάττωμα της «απληστίας». Όταν δουλεύεις πολύ θες να ξεκουραστείς και όταν ξεκουράζεσαι επιθυμείς να γυρίσεις στο γραφείο. Και τώρα που το καλοκαίρι τελείωσε όλες «πλησιάζουμε» περισσότερο στη δεύτερη κατηγορία.

Και η «επιθυμία» αυτή δεν είναι μόνο δημιουργικής φύσεως αλλά και ενδυματολογικής. Ωραία τα μαγιό και τα beachwear, αλλά θέλουμε λίγο να ξανανιώσουμε τον δυναμισμό που αποπνέει το power dressing, να φορέσουμε και πάλι pencil φούστες, ψηλοτάκουνα mules και πουκάμισα.

Στην gallery συγκεντρώσαμε για εσένα που νιώθεις νοσταλγία, τα δέκα πιο hot fashion items για να δημιουργήσεις «φρέσκα» office looks και να σηματοδοτήσεις με στυλ την έναρξη της νέας σεζόν. Γιατί γυρίζουμε στο γραφείο, ναι, αλλά το κάνουμε πάντα με υψηλή αισθητική!
 Autumn Staples: Αγόρασε τώρα 7 ρούχα που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα την επόμενη σεζόν

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: