Μπαμπάς ξανά! – "Περιμένει" δίδυμα o Ρονάλντο

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, o άσος της Ρεάλ «περιμένει» δίδυμα από παρένθετη μητέρα.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής έχει ήδη έναν γιο από… άγνωστη μητέρα!

Η πλευρά του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, δεν έχει ούτε διαψεύσει αλλά ούτε και επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποκτά δυο ακόμα παιδάκια.

Ωστόσο, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, ο 32χρονος επιθετικός είναι ενθουσιασμένος και περιμένει πως και πως να πάρει στο σπίτι του στην Μαδρίτη τα δίδυμα μόλις γεννηθούν.

Αξίζει κάπου εδώ να σημειωθεί ότι ο Ρονάλντο έχει έναν ακόμη χαριτωμένο γιο από «άγνωστη» μητέρα. Μάλιστα. ο μικρούλης αν και μόλις εφτά χρονών ασχολείται με την μπάλα και δηλώνει fan του Μέσι!

Όταν γεννήθηκε ο μικρούλης ο Ρονάλντο είχε ανακοινώσει την γέννηση του λέγοντας: »Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση σας ενημερώνω ότι πρόσφατα έγινα πατέρας σε ένα αγοράκι. Όπως συμφωνήσαμε με τη μητέρα του, η οποία προτιμά να κρατήσει μυστική την ταυτότητά της- ο γιος μου θα βρίσκεται αποκλειστικά υπό τη δική μου κηδεμονία. Δεν θα δοθούν περαιτέρω πληροφορίες επί του θέματος και ελπίζω όλοι να σεβαστείτε αυτή την επιθυμία μας».

Λίγο αργότερα ο Ρονάλντο είχε δηλώσει μπροστά στις κάμερες: »Ο γιος μου δεν χρειάζεται μια μητέρα, έχει εμένα» και παρέμεινε «σφίγγα» για την μυστηριώδη γυναίκα, που έφερε στον κόσμο το παιδί του. Τότε, ο Τύπος είχε αναφέρει ότι ο Ρονάλντο είχε προσλάβει παρένθετη μητέρα για να γεννήσει τον γιο του, ο ίδιος όμως είχε αρκεστεί σε μια λιτή δήλωση, που υποστήριζε ότι έχει συμφωνήσει με την μητέρα του παιδιού να έχει εκείνος την αποκλειστική και πλήρη κηδεμονία.

«Πολλά παιδιά γεννιούνται και δεν γνωρίζουν τους γονείς τους, ο δικός μου γιος έχει πατέρα και αυτό είναι αρκετό», είχε δηλώσει στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του ο ποδοσφαιριστής προσθέτοντας ότι, όταν ο μικρός Κριστιάνο μεγαλώσει θα του πει την αλήθεια για την μητέρα του και για ό,τι ο ίδιος σκεφτόταν, όταν αποφάσισε να έρθει στον κόσμο το παιδί του.

 

seleo.gr-Diethni

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: