Μπαμπάς απαγορεύει στην κόρη του να βρει αγόρι και η μικρή δεν το δέχεται με τίποτα [Βίντεο]

Μπαμπάς απαγορεύει στην κόρη του να βρει αγόρι – Η αντίδρασή της είναι ξεκαρδιστική!

«Αν βρεις αγόρι, ο μπαμπάς θα του σπάσει τα πόδια!», δηλώνει χαριτολογώντας ο μπαμπάς του παρακάτω βίντεο. Η κόρη του δεν μπορεί να πιστέψει ότι της απαγορεύει να βρει αγόρι!

«Γιατί δεν μπορώ να βρω αγόρι;», αναρωτιέται όλο νεύρα το μικρό κοριτσάκι, μόλις ο μπαμπάς της της ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να της επιτρέψει να βρει αγόρι!

«Μπαμπά αν θέλω να βρω αγόρι, θα βρω! Δεν μπορείς να μου το απαγορεύεις!», φωνάζει από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, η πιτσιρίκα που έχει χάσει την ψυχραιμία της στο άκουσμα αυτής της… δυσάρεστης για αυτήν, είδησης!

Ο μπαμπάς της από τη θέση του συνοδηγού προσπαθεί να της εξηγήσει ότι δεν γίνεται από αυτήν την ηλικία να βρει αγόρι. Ο τρόπος όμως που το κάνει είναι άκρως ξεκαρδιστικός…

«Αν βρεις αγόρι, ο μπαμπάς θα του σπάσει τα πόδια!», λέει χαριτολογώντας στην κόρη του που δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα της. «Και αν γνωρίσει και τον μπαμπά αυτού του αγοριού, θα τους κρατήσει ομήρους και τους δύο», συνεχίζει. «Θα γίνεις καλόγρια, τέλος!», καταλήγει ο μπαμπάς στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε το:

Πηγή: diaforetiko.gr

(?)

asteia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: