"Bόμβα" Κασιδιάρη: Η Βίκυ Σταμάτη πηγαίνει κάθε Σάββατο στο κελί του Άκη Τζοχατζόπουλου

"Bόμβα" Κασιδιάρη: Η Βίκυ Σταμάτη πηγαίνει κάθε Σάββατο στο κελί του Άκη Τζοχατζόπουλου

​«Η εισαγγελέας δίνει άδεια στην σύζυγο του κ.Τσοχατζόπουλου να πηγαίνει κάθε Σάββατο να βλέπει τον άντρα της από τις γυναικείες στις αντρικές φυλακές και δεν δίνει άδεια στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να έρθουν στην για να ψηφίσουν». Αυτό κατήγγειλε χθες ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, από το βήμα της βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ στην .

Παράλληλα, ο κ.Κασιδιάρης εξαπέλυσε πυρά και κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος όπως είπε «ψηφίζει ενώ κάνει κανό στα του Αιγαίου , ψηφίζει ενώ κάνει διαλέξεις πώς να καταστρέψετε μια χώρα στο Χάρβαρντ»

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της Βουλής κ Β.Μεϊμαράκη ο οποίος απάντησε ότι «το μεγαλείο της Δημοκρατίας είναι να δίνει το λόγο ακόμα και σ´ αυτούς που θέλουν να την καταλύσουν» και επανέλαβε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ακυρότητας της ψηφοφορίας, επειδή λείπουν οι 3 βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Τότε ο Ηλίας Κασιδιάρης, επιτέθηκε στον πρόεδρο της Βουλής και τον πρωθυπουργό. «Ο Μεϊμαράκης κατέλυσε το πολίτευμα και τη διάκριση των εξουσιών» είπε μεταξύ άλλων.

ΒΙΝΤΕΟ Χρόνος:11:00

Πηγή: star

xespao

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: