Aυτό το trend στα παντελόνια είναι απλά αξιολάτρευτο

Aυτό το trend στα παντελόνια είναι απλά αξιολάτρευτο

Η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης δεν θεωρείται άδικα «the place to be» για κάθε fashionista που σέβεται τον εαυτό της. Γιατί μπορεί αυτήν εδώ τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές να μην ξέρουμε πότε θα ξαναγίνει -όχι διαδικτυακά, αλλά με φυσική παρουσία κοινού και δημιουργών- αλλά ξέρουμε ότι η τελευταία που παρακολουθήσαμε πριν από λίγους μήνες μας «σύστησε» ένα πάρα πολύ χαριτωμένο trouser trend. Τα πολύ γνωστά σκανδιναβικά brands, Baum και Pferdgarten, παρουσίασαν στις συλλογές τους καρό παντελόνια σε ροζ, γαλάζιες και light yellow αποχρώσεις συνδυάζοντας τον καθωσπρεπισμό και τα ρομαντικά vibes σε ένα κομμάτι.
Όπως θα δεις αναλυτικά και στην παρακάτω gallery οι Fashion Influencers έσπευσαν να υιοθετήσουν αυτό το πολύ γλυκό αλλά δυστυχώς όχι και τόσο κολακευτικό micro trend. Το καρό ως μοτίβο προσθέτει όγκο στη σιλουέτα και δείχνει «μεγαλύτερη» την επιφάνεια που καλύπτει. Οπότε αν οι μηροί δεν είναι το σημείο που θες να αναδείξεις στη σιλουέτα σου, ένα καρό παντελόνι σε παστέλ ή μη αποχρώσεις, δεν είναι πολύ σοφή επιλογή. Αν, όμως, ακολουθήσεις το συγκεκριμένο trouser trend φρόντισε να το κάνεις με τον απόλυτα nerdy τρόπο: δηλαδή με αντίστοιχο checked top ή πουκάμισο για total look ή με πιο ήσυχο, σοφιστικέ τρόπο, δηλαδή με ένα μονόχρωμο μπλουζάκι από πάνω και ένα ζευγάρι mules.
Αυτοί οι girly χρωματισμοί κάνουν το καρό να φαίνεται απόλυτα καλοκαιρινή επιλογή και ακόμα και εσύ που είσαι fan των φορεμάτων δεν μπορεί παρά να μη δώσεις τη δέουσα σημασία σε αυτό το micro trend που μας έρχεται από μακριά και διεκδικεί μία θέση στην καρδιά μας.
 To καλοκαίρι δεν είναι εποχή είναι συναίσθημα και η Calzedonia μας δείχνει πώς να το βιώσουμε έντονα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: