Aυτό το μήκος φορέματος θα κυριαρχήσει σε όλες τις γκαρνταρόμπες φέτος την άνοιξη

Aυτό το μήκος φορέματος θα κυριαρχήσει σε όλες τις γκαρνταρόμπες φέτος την άνοιξη

Κάθε γυναίκα έχει ένα αγαπημένο στυλ και μήκος φορέματος. Κάποιες αγαπάνε τα mini, 60s σε άλφα γραμμή που είναι girly και τονίζουν με κομψό τρόπο τα καλλίγραμμα πόδια. Κάποιες λατρεύουν τα ρομαντικά, flora maxi που φοριούνται όλη την ημέρα με sneakers και mules και μας κάνουν να δείχνουμε πιο «εύθραυστες» αλλά πάντα στυλάτες. Κάποιες αγαπούν τα αυστηρά, midi ladylike φορέματα, τις βγάζουν ασπροπρόσωπες στο γραφείο, εξυπηρετούν το εταιρικό dress code και ανυπομονούν να τελειώσουν «οι μέρες της καραντίνας» ώστε να τα ξαναφορέσουν.

Υπάρχουν όμως και κάποιες -και βάζουμε και εμάς εδώ στο Queen.gr- που είναι ανοιχτές σε νέες προκλήσεις και αγαπούν κάθε σεζόν και κάποιο νέο στυλ φορέματος. Αυτή η κατηγορία, λοιπόν, θα χαρεί να μάθει αυτό που μας δείχνουν αναλυτικά και οι top fashion bloggers στην παρακάτω gallery: πως το πιο hot μήκος σε φουστάνι για την άνοιξη (αλλά και το καλοκαίρι) του 2020, δεν είναι άλλο από το «μακρύ midi». To midi, δηλαδή, που θα μπορούσες να μπερδέψεις και με maxi αφού δεν σταματάει ακριβώς κάτω από το γόνατο αλλά «κατεβαίνει» πιο κάτω και από τα μισά της γάμπας.

Αυτό το μήκος κάνει όλα τα φορέματα να φαίνονται πιο θηλυκά και σοφιστικέ και προσδίδει κομψότητα σε όλα τα patrons και τα χρώματα. Αν θες, λοιπόν, και εσύ να έρθεις μαζί μας στο τελευταίο group και να παίξεις με τη μόδα μόλις βγούμε από την καραντίνα, ξέρεις σε τι στυλ φορέματος αξίζει να επενδύσεις.
 Total Neutral Look: Πώς μπορούμε αυτήν την άνοιξη να είμαστε πιο κομψές από ποτέ;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: