Aυτή η minimal τάση στα μαγιό είναι ό,τι πιο κολακευτικό μπορείς να βάλεις φέτος

Aυτή η minimal τάση στα μαγιό είναι ό,τι πιο κολακευτικό μπορείς να βάλεις φέτος

Έχεις δοκιμάσει τα printed σχέδια, τα «περίπλοκα» cut outs, τα ρετρό ψηλόμεσα designs και τα 90s μονόχρωμα τριγωνικά bikinis. Όλα τα παραπάνω είναι μαγιό που έχουν κερδίσει με το σπαθί τους μία θέση στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα αλλά ταυτόχρονα είναι και κομμάτια που δεν έχεις βάλει μόνο ένα καλοκαίρι, αλλά πολλά διαδοχικά στη σειρά. Φέτος ήρθε η ώρα να δώσεις την ευκαιρία σε ένα νέο swimwear trend, το οποίο είναι sexy αλλά ταυτόχρονα είναι και ό,τι πιο fashion forward μπορείς να φορέσεις φέτος. Ο λόγος για τα ολόσωμα και τα bikinis σε minimal σχέδια και nude χρώμα.

Η «απόχρωση του δέρματος» μπορεί να λειτουργήσει σαν «καταλύτης» για την ολοκλήρωση κάθε κομψής εμφάνισής μας ακόμα και στην παραλία. Συνδυάζεται με όλα τα χρώματα, έντονα και παστέλ, αλλά δένει ιδανικά και με εμπριμέ μοτίβα. Είναι η σοφιστικέ νότα που έρχεται να «ισορροπήσει» ένα beachwear look. Kαι γι” αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε μαγιό σε αυτήν την chic απόχρωση και στην παραλία.

Μην σε τρομάζει η οπτική ψευδαίσθηση του «γυμνού», πάνω σε ηλιοκαμένη επιδερμίδα το nude χρώμα δεν δείχνει μόνο sexy αλλά και κομψό, τονίζοντας τις καμπύλες του σώματος με τρόπο θηλυκό και φινετσάτο. Δεν είναι τυχαίο πως το συγκεκριμένο trend στα μαγιό είναι το αγαπημένο των αδερφών Kardashian (τo shapewear brand SKIMS που ανήκει στην Kim κινείται αποκλειστικά σε αυτή τη χρωματική παλέτα) αλλά και της Emily Ratajkowski.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλα τα νέα σχέδια σε ολόσωμα και bikinis για να ακολουθήσεις την τάση χωρίς να χάνεις την επαφή σου με τα hot fashion items της σεζόν! Nude is the new black…#γνωμημας
 Backpack: 10 σχέδια της πιο πρακτικής τσάντας τους καλοκαιριού μόνο για σένα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: