Aυτή είναι η ιστορία πίσω από το πρώτο ραντεβού στα τυφλά του Harry και της Meghan

Με αφορμή το βιβλίο της Katie Nicholl Harry and Meghan: Life, Loss, and Love το οποίο κυκλοφορεί στη Μεγάλη Βρετανία σήμερα, είπαμε να σας μεταφέρουμε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κεφάλαιά του, αυτό που μιλάει για το πρώτο ραντεβού του πιο πολυσυζητημένου ζευγαριού στον κόσμο αυτή τη στιγμή, το οποίο μάλιστα ήταν και #blind.

Από τότε που ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους το Νοέμβριο του 2017, οι θαυμαστές τους πεθαίνουν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη γνωριμία τους. Στην αρχή όλοι νόμιζαν πως τους γνώρισε η σχεδιάστρια Misha Nonoo μια παλιά φίλη της Meghan της οποίας ο σύζυγος ήταν συμμαθητής με τους δυο Πρίγκιπες, Wiiliam και Harry.

H αλήθεια όμως είναι αρκετά διαφορετική: Ο άνθρωπος που οργάνωσε το ραντεβού στα τυφλά για το Harry και τη Meghan ήταν η Violet von Westenholz, έδωσε στο Harry τον αριθμό της Meghan. Mέχρι τώρα ξέραμε πως το πρώτο αυτό ραντεβού έγινε στο London’s Soho House, ώρα να μάθουμε και τα υπόλοιπα.

“Το Τορόντο θα έμπαινε στη ζωή του Harry νωρίτερα από ότι το υπολόγιζε. Ήταν ένα ζεστό βράδυ του Ιουλίου όταν ο Harry γνώρισε τη glamorous ηθοποιό Meghan Markle. Τους γνώρισε μία κοινή γνωστή τους η Violet von Westenholz η οποία είναι κόρη ενός φίλου του Πρίγκιπα Καρόλου, του Ολυμπιακού σκιέρ Baron Piers von Westenholz. H Violet που εργάζεται για τον οίκο Ralph Lauren, πέρασε χρόνο μαζί με τη Meghan το καλοκαίρι καθώς την έντυσε για μια φωτογράφιση στα πλαίσια του promo της σειράς Suits και είχαν παρακολουθήσει επίσης μαζί έναν αγώνα τένις της φίλης της Markle, Serena Williams στο Wimbledon. H Violet που τους γνώριζε και τους δυο καλά, πίστευε πως θα ταίριαζαν αρκετά, και σκέφτηκε να δώσει στο Harry τον αριθμό της Meghan. Eκείνος ήρθε σε επαφή μαζί της και συναντήθηκαν μερικές μέρες μετά. Η Meghan ήταν αρκετά διαφορετική από τα κορίτσια τα οποία είχε συνηθίσει να βγαίνει ραντεβού στην Αγγλία.

Εκείνη την περίοδο, ο Harry έβγαινε διακριτικά με την Sarah-Ann Macklin μια Βρετανίδα μοντέλο με την οποία και πάλι τους είχε συστήσει ένας κοινός φίλος όμως αυτή ήταν και η μοναδική ομοιότητα που είχαν η μία κοπέλα με την άλλη. Η Sarah ήταν 27 χρονών πολύ μικρότερη σε ηλικία από το Harry. Δεν έπινε, έκανε πολύ καθαρή ζωή και δεν ταίριαζαν, εξέπεμπαν σε διαφορετικά μήκη κύματος. Επίσης δεν της πολυάρεσε ότι ο Harry ήθελε να βγαίνει πολύ έξω και έδειχνε ότι αυτή η σχέση δεν πήγαινε σοβαρά.

Η Meghan από την άλλη ήταν εντελώς διαφορετική από την Sarah: Ήταν τρία χρόνια μεγαλύτερή του, είχε στο ιστορικό της ήδη ένα διαζύγιο, ήταν διάσημη με τον τρόπο της, είχε πίστη στον εαυτό της και ήταν χαρισματική. Το κλικ έγινε από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν. Όλα έγιναν πολύ εύκολα από την αρχή. Αμέσως κανόνισαν να συναντηθούν στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Soho House όπου και εργάζεται άλλος ένας κοινός τους φίλος ο Markus Anderson. Εκείνος κανόνισε να έχουν ένα διακριτικό τραπέζι στο πριβέ του συγκεκριμένου club κι αυτό επειδή εκεί δεν υπάρχουν κάμερες επομένως το ζευγάρι απόλαυσε το ραντεβού του χωρίς να φοβάται μην τυχόν το φωτογραφίζουν. Ήπιαν ένα μπουκάλι παγωμένο ροζέ κρασί και κουνέντιασαν για ώρες, πράγμα που έδειχνε πως ο Harry γνώρισε όντως κάποιον ξεχωριστό άνθρωπο. Μάλιστα τόσο ξεχωριστό, που μόλις μερικές εβδομάδες αργότερα, την προσκάλεσε να πάει μαζί του στη Botswana. O ίδιος είπες ότι από τότε ‘όλα τα άστρα έδειξαν ότι είναι γραφτό να είναι μαζί και πως όλα ήταν τέλεια’.”

Πηγή: marieclaire.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: