Aυτές οι handmade, ελληνικές τσάντες δύσκολα περνούν απαρατήρητες

Aυτές οι handmade, ελληνικές τσάντες δύσκολα περνούν απαρατήρητες

Σου αρέσουν τα έντονα χρώματα, τα κρόσσια και τα animal prints; Τότε μάλλον βρήκες την επόμενη αγορά που πρέπει να κάνεις.

Πολύχρωμα clutches, mini bags με animal prints, oversized hobo με κρόσσια αλλά και κλασσικές, μονόχρωμες totes, αποτελούν το στυλάτο και δημιουργικό σύμπαν που η Γαλλίδα, Σαντρίν Οσκιάν, δημιούργησε μέσα από τις It-bags που κατασκευάζει. Όλες χειροποίητες και όλες με μοναδικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες που τις κάνουν αρεστές σε κάθε τύπο γυναίκας. Αυτές οι handmade bags αποτελούν μέρος ενός συνολικότερου fashion project, του καταστήματος «Aresi». Το «Aresi» είναι αποτέλεσμα της μεγάλης αγάπης της Σαντρίν για τη μόδα, τα ρούχα και τα αξεσουάρ και γι’ αυτό και η εμπνευστής της εταιρείας έχει καταφέρει να αποδώσει όλη αυτή την αγάπη και την εμπειρία της, πάνω στις δημιουργίες της, επιλέγοντας ιδιαίτερα υλικά και πρωτότυπα σχέδια.

Στο νέο αυτόν «κόσμο» που μας #aresi πολύ, προτεραιότητα είναι η καλαισθησία, το στυλ, η μόδα και η χαρά. Όλες οι τσάντες βγαίνουν σε πρωτότυπα σχέδια και είναι κατασκευασμένες με εξαιρετικής ποιότητας υλικά, σχεδιασμένα αποκλειστικά για την εταιρεία. Ταυτόχρονα στο «Αresi» μπορεί κάποια να βρει και ιδιαίτερα κοσμήματα, με ethnic επιρροές , όπως επίσης και ρούχα που ταιριάζουν σε κάθε στυλ και περίσταση.

Oι τσάντες, όπως θα δεις αναλυτικά και στην παρακάτω gallery, είναι όλες δερμάτινες και βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη ώστε να καλύπτουν την απαιτητική καθημερινότητα κάθε σύγχρονης γυναίκας αλλά και να εναρμονίζονται στην κοινωνική της ζωή… όταν επιτέλους αυτή έρθει και πάλι στις ζωές μας! Ανακάλυψε και εσύ μία made in Greece, χειροποίητη It-Bag που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως μας «aresi» πολύ!
 Οδηγός Αγοράς: 12 «μαρτάκια» για να υποδεχθείς τον επόμενο μήνα με τα πιο κομψά βραχιόλια

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: