Aυτά τα σανδάλια θα τα βλέπεις παντού φέτος το καλοκαίρι

Aυτά τα σανδάλια θα τα βλέπεις παντού φέτος το καλοκαίρι

Έναν χρόνο πριν, περίπου τέτοια εποχή, λέξεις όπως «πανδημία», «lockdown» και «κορονοϊός», δεν υπήρχαν ούτε στο λεξιλόγιο ούτε στη ζωή μας. Αντιθέτως, ασχολούμασταν αρκετά με τα summer trends γιατί όλοι γνωρίζουμε πως μετά το Πάσχα, η επόμενη «στάση» γράφει πάνω της «καλοκαίρι». Και τώρα κάτι αντίστοιχο θα κάνουμε, με ένα μικρό ενδιάμεσο «pit stop» που γράφει «λήξη καραντίνας».

Και μιας που αρχίσαμε με μία αναδρομή στον προηγούμενο χρόνο, έχουμε ένα πολύ καλό νέο για όσες από εσάς αγαπήσατε ένα συγκεκριμένο shoe trend από το 2019: τα strappy sandals είναι hot και το 2020. Τα σανδάλια με τα πολύ λεπτά λουράκια και το χαμηλό τακούνι, αυτά που καθιέρωσαν οι αδερφές Olsen και το brand τους «The Row» (τα βλέπαμε πέρυσι σε όλο μας το newsfeed στην nude εκδοχή τους) είναι και φέτος στη μόδα. Με την χρωματική τους παλέτα να έχει διευρυνθεί και να περιλαμβάνει από κίτρινο, μέχρι απαλό γαλάζιο και φωτεινό πορτοκαλί, έχουν ήδη συμπεριληφθεί στις summer collections των πιο γνωστών economy brands, δηλαδή των Η&Μ, των Ζara, των Mango και των &Other Stories.

Όπως θα δεις αναλυτικά και στην παρακάτω gallery, συνδυάζονται με straight παντελόνια, με αέρινα φορέματα, με sexy lingerie dresses και δίνουν ένα 90s twist ακόμα και στο πιο «συνηθισμένο», μονοχρωματικό σύνολό μας. Επίσης στην kitten heels εκδοχή τους είναι εξαιρετικά άνετα και μπορούμε να τα φοράμε όλη την ημέρα. Ένας αέρας μινιμαλισμού και κομψότητας που αναμένεται να «φυσήξει» αυτό το καλοκαίρι και να μας «συνεπάρει»!
 20 Floral φορέματα για εσένα που βαρέθηκες τα μονόχρωμα σύνολα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: