Axel Andorff, ο νέος Αντιπρόεδρος R&D της SEAT

Από την 1η Μαρτίου ο Axel Andorff είναι ο νέος Αντιπρόεδρος της SEAT για το R&D.  Με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στην αυτοκινητοβιομηχανία Daimler, ο νέος Αντιπρόεδρος θα κατευθύνει τα έργα καινοτομίας της SEAT, ειδικά αυτά που αφορούν τη συνδεσιμότητα και την ηλεκτροκίνηση, καθώς και την προώθηση λύσεων και νέων μορφών κινητικότητας.

Αντικατέστησε τον Dr. Matthias Rabe, ο οποίος αναλαμβάνει τη διεύθυνση Technical Development Operations της Volkswagen μετά από 8 χρόνια ως μέλος του SEAT Executive Committee.

Ως νέος Αντιπρόεδρος της SEAT R&D — διαθέτει 20ετή προηγούμενη εμπειρία στην Daimler-θα αναφέρεται απευθείας στον Πρόεδρο της εταιρείας, Luca de Meo και θα είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ο Andorff, 46 ετών, είναι Mechanical and Economics Engineer με πτυχίο από το  Πανεπιστήμιο του Kaiserslautern (Γερμανία). Έχει αποκτήσει όλη την επαγγελματική του κατάρτιση στη Daimler, όπου ξεκίνησε το 2000. Μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο και για πέντε χρόνια ήταν υπεύθυνος για την ηλεκτρική και compact αρχιτεκτονική των αυτοκινήτων της Mercedes-Benz. Παλαιότερα κατείχε διάφορες θέσεις της Mercedes-Benz R&D και Purchasing. Μεταξύ άλλων ήταν επικεφαλής των μοντέλων πρώτης γενιάς GLA, CLA και CLA Shooting Brake. Επιπλέον, προώθησε την Daimler στην αγορά της Κίνα, όπου ηγήθηκε της δημιουργίας του εκεί δικτύου της εταιρείας.

Axel Andorff, ο νέος Αντιπρόεδρος R&D της SEAT gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: