AXDW: Η έναρξη της Εβδομάδας Μόδας έγινε με το show του Βασίλη Ζούλια

που. Αυτή την ιδιότητα έχουν και οι δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια. Έχουν την τάση να μας κάνουν να σκεφτόμαστε πώς θα δείχναμε μέσα σε αυτά. Την απαράμιλλη κομψότητα που θα μας προσφέρουν όταν τα φορέσουμε.

Κάτι παρόμοιο αισθανθήκαμε όταν είδαμε την νέα συλλογή για το φθινόπωρο/χειμώνα 2019-2020. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το εντυπωσιακό fashion show, παρακάτω. 

Το σετ

 

Στα πλαίσια του 25ου Athens Xclusive Designers Week, την πρώτη μέρα θεσμού, παρουσίασε ο Βασίλης Ζούλιας την συλλογή του. Σε ένα από τα ομορφότερα υπαίθρια σημεία του Ζαππείου, στο «δρόμο με τις γιακαράντες» είχε στηθεί το επιβλητικό σκηνικό το οποίο απεικόνιζε την πρόσοψη ενός κτιρίου παριζιάνικης αρχιτεκτονικής, τη μπουτίκ Maison Zoulias, όπως την είχε οραματιστεί ο σχεδιαστής. Εκεί, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις δημιουργίες του και να μπούμε σε ανοιξιάτικη διάθεση.

Η έμπνευση

 

Φωτογραφία: Ladylike.gr/ Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson 

Αφιερωμένη στην αγαπημένη του σκυλίτσα Βερούσκα, την οποία έχασε πρόσφατα, στην παρουσίαση της συλλογής περπάτησαν στην πασαρέλα μαζί με τα μοντέλα και αδέσποτα σκυλάκια από τη ζωοφιλική οργάνωση Save a Greek Stray.

 

Τα τετράποδα είχε την δυνατότητα να υιοθετήσουν οι καλεσμένοι, αν το επιθυμούσαν.

Η συλλογή

 

Ο σχεδιαστής παρουσίασε για πρώτη φορά τη σειρά pret-a-porter Maison Zoulias A/W ’19-20. Μια συλλογή που είχε όλα τα αγαπημένα στοιχεία που έχουν κάνει το brand γνωστό: τα μοναδικά cocktail φορέματα, τα ευφάνταστα παλτό, αλλά και νέες προσθήκες όπως οι (οικολογικές) γούνες σε έντονο χρώμα καθώς και κομψά σακάκια και παντελόνια δημιουργώντας υπέρκομψα office looks.

 

Στις περισσότερες δημιουργίες που είδαμε στην πασαρέλα κυριάρχησαν τα φλοράλ στοιχεία, οι σκούρες αποχρώσεις ενώ οι καρώ λεπτομέρειες κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Τα κοσμήματα

 

Για άλλη μια φορά, τα σύνολα των μοντέλων συνοδεύτηκαν από τα εντυπωσιακά κοσμήματα του Pericles Kondylatos.

 

Tα ιδιαίτερα καπέλα ήταν φιλοτεχνημένα από την Κατερίνα Καρούσου.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Group

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: