Αχαΐα: Αγρότης άφησε κληρονομιά στην κόρη του δύο βαρέλια γεμάτα με λίρες

“Χρυσή” κληρονομιά άφησε στην κόρη του ένας αγρότης από την Αχαΐα, ο οποίος, αν και ζούσε συντηρητικά για πολλά χρόνια, είχε στην κατοχή του χιλιάδες χρυσές λίρες. Μάλιστα, κανείς, εκτός από τον ίδιο, δε γνώριζε την ύπαρξή τους, καθώς τις κρατούσε κρυμμένες για χρόνια μέσα σε δύο μεγάλα βαρέλια.

Την απίστευτη ιστορία αποκαλύπτει δημοσίευμα της “Πελοποννήσου”, όπου αναφέρεται πως η γυναίκα δεν ήξερε το παραμικρό για τον θησαυρό μέχρι πριν λίγο καιρό. Ο πατέρας της αρρώστησε βαριά και λίγο πριν πεθάνει της αποκάλυψε ένα σημείο του σπιτιού στο οποίο όπως της ανέφερε υπήρχαν κρυμμένα δύο μεγάλα βαρέλια με λίρες.

Εκείνη αρχικά δεν έδωσε σημασία, πιστεύοντας πως ο ηλικιωμένος πατέρας της παραληρούσε. Όταν όμως ο άνδρας πέθανε, φαίνεται πως αποφάσισε να ψάξει στο σημείο όπου της είχε υποδείξει ότι κρύβονται τα βαρέλια με τις λίρες και τότε διαπίστωσε ότι τα όσα τις έλεγε ήταν αληθινά.

Όπως αναφέρει η “Πελοπόννησος”, η γυναίκα φέρεται να μην έχει πει το παραμικρό σε πρόσωπο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος και θα συνεχίσει να κρατά το μυστικό του πατέρα της.

Έχει ήδη, ωστόσο, απευθυνθεί σε δικηγόρο της Πάτρας, ζητώντας νομικούς τρόπους που θα δικαιολογήσει την προέλευση αλλά και τη νομιμοποίηση αυτών, προφανώς για χρήση μέρους τους ανυπολόγιστου ακόμα πλούτου της.

 

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: