Αυλαία στο Crosscar- Νικητής ο  Γιάννης Χεκιμιάν

 

Η αυλαία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Crosscar – EKO Racing Dirt Games έπεσε στο Διαδρόμιο. ‘Όσοι βρέθηκαν στην πίστα σίγουρα το χάρηκαν. Όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και από πλευράς φιλοξενίας. Η τελευταία αγωνιστική εκδήλωση είχε άρωμα Ευρώπης. Οι οικοδεσπότες του θεσμού με Led Wall μετέδιδαν τα αποτελέσματα του αγώνα, έδειχναν στιγμιότυπα από τους προηγούμενους αγώνες και στο τέλος προσκάλεσαν αγωνιζόμενους και θεατές για να γευθούν τα εδέσματα που είχε ετοιμάσει εταιρία catering για όλους .


Γιάννης Χεκιμιάν

Στον αγώνα ο Γιάννης Χεκιμιάν με Speedcar Xtrem κυριάρχησε σε όλες τις μάχες που έδωσε, και πήρε δίκαια την νίκη στο τελευταίο αγώνα του θεσμού.

Στους ημιτελικούς της Κυριακής, μετά τα προκριματικά του Σαββάτου, ο Γιάννης Χεκιμιάν και ο Adar Melamed (Semog Bravo Sport), επικράτησαν σχετικά εύκολα των αντιπάλων τους και όλοι περίμεναν την μάχη τους στον μεγάλο τελικό. Οι δυο οδηγοί, δεν τους απογοήτευσαν. Μάλιστα στην προσπάθεια τους να στρίψουν πρώτοι στην Κ1, ακούμπησαν, με αποτέλεσμα το Crosscar του Melamed να ανατραπεί, χωρίς φυσικά να τραυματισθεί ο Ισραηλινός οδηγός. Ο  Melamed αγωνιστικό του,  αποθεώθηκε από τους θεατές αλλά έμεινε  θεατής.

Παράπλευρη απώλεια της σύγκρουσης ήταν ο Μιχάλης Τακιδέλλης, ο οποίος δεν κατάφερε να αποφύγει τους Χεκιμιάν και Melamed και «τραυμάτισε» το Yacar του.


DPAL

Ο τελικός διακόπηκε για να απομακρυνθούν τα αγωνιστικά και στην επανεκκίνηση βρήκε στη γραμμή εκκίνησης τον Χεκιμιάν, τον DPAL (Semog Bravo) και τους Μιχάλη και Γιώργο Δημούση.

Αυτή έμελλε να είναι και η σειρά που πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού, με τον Γιάννη Χεκιμιάν να κερδίζει τον DPAL, που έκανε τον ταχύτερο γύρο του τελικού και κέρδισε το έπαθλο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης.


Μιχάλης Δημούσης

Πίσω από τον DPAL στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Μιχάλης Δημούσης.

Με την επίδοση του αυτή, ο Μιχάλης Δημούσης εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα και την πρώτη στο έπαθλο των ιδιωτών, με τον DPAL να κατακτά την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα και στη δεύτερη στου ιδιώτες.


Βασίλης Μιχαηλίδης

Το χειροκρότημα όλων απέσπασαν οι τρεις Juniors, που για πρώτη φορά έτρεξαν σε αγώνα Rallycross, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του θεσμού. Σε έναν αγώνα που όλοι ήταν νικητές για την συμμετοχή και την επίδοση τους, ταχύτερος όλων ήταν ο Βασίλης Μιχαηλίδης με Yacar Sport και τον ακολούθησαν οι Μιχαήλ Στάθης (La Base RX01) και Αλέξανδρος Παπαευθυμίου (Semog Trophy).


Βασίλης Μιχαηλίδης

Οι 15χρονοι οδηγοί, καταευχαριστήθηκαν τον αγώνα, και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά!


Στέφανος Ρέλλας

Στην ατομική χρονομέτρηση, ταχύτερος στα 600cc ήταν ο Στέφανος Ρέλλας (Semog Trophy) με τον Παναγιώτη Λάτση (Speedcar Wonder) να ακολουθεί, ενώ στα 750cc επικράτησε ο Βασίλης Πετρόπουλος (SR Crosscar).


Βασίλης Πετρόπουλος

Το δικό τους τόνο έδωσαν οι Σταμάτης Παντιέρας και Νίκος Ζακχαίος που μοιράστηκαν ένα Toyota Yaris, με τον Παντιέρα να επικρατεί στο τέλος του Ζακχαίου.


Σταμάτης Παντιέρας

Με το πέμπτο αγώνα του θεσμού, που διοργανώθηκε από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας, ολοκληρώθηκε η 6η χρονιά των EKO Racing Dirt Games. Τα ΕΚΟ Racing Dirt Games «τρέχουν» με την premium βενζίνη EKO Racing 100 και δοκιμάζουν την τύχη στο Betsson.gr. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin και χορηγός επικοινωνίας το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ. Όλοι οι αγώνες του θεσμού καλύπτονται τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

Αυλαία στο Crosscar- Νικητής ο  Γιάννης Χεκιμιάν gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: