Αυγενάκης: Την Κυριακή ψηφίζουμε για το μέλλον της πατρίδας μας

Ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση  πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας,  1 Ιουλίου, ο Γραμματέας της ΝΔ και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στις Μοίρες.

«Σκοπός μας είναι και παραμένει η αποτελεσματικότητα, η χρησιμότητα στον πολίτη, ο σεβασμός στον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά. Κι όλα αυτά με εντιμότητα και καθαρό πρόσωπο!» δήλωσε ο κ. Αυγενάκης στην αρχή της ομιλίας του, απευθυνόμενος στο πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε μπροστά από το Δημαρχείο Μοιρών για να τον ακούσει.

«Με την ανάληψη της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, βρέθηκα στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την αρχή με εμπιστεύθηκε και με την στήριξή του εξελέγην δύο φορές στη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος. Εργάστηκα με υπευθυνότητα, αφοσίωση και πίστη» τόνισε ο κ. Αυγενάκης και πρόσθεσε: «Πριν λίγους μήνες ζήτησα από τον Πρόεδρό μας να έρθει να σας ακούσει, να σας γνωρίσει, να σας μιλήσει. Και να έχει κατά νου ότι αυτοί οι άνθρωποι, οι Μεσαρίτες, περιμένουν πολλά από εμάς. Δεν περιμένουν λόγια παχιά και μεγάλα. Περιμένουν πράξεις. Περιμένουν έργα! Τώρα ακριβώς είναι η ιστορική στιγμή, να δημιουργήσουμε βγαίνοντας από την Κρίση, την Ευκαιρία για την Κρήτη και για τους Κρητικούς. Μετά από πολλά χρόνια η Ελλάδα θα έχει ξανά Κρητικό Πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και εμένα στο πλευρό του, στενό συνεργάτη. Σήμερα Γραμματέα στο κόμμα, και μετά τις εκλογές από άλλη θέση ευθύνης που ο επόμενος πρωθυπουργός θα αποφασίσει».

Στη συνέχεια ο γραμματέας της ΝΔ, επισήμανε: «Οι Έλληνες από το ΣΥΡΙΖΑ θα θυμούνται τέσσερα πράγματα τα οποία θέλω να θυμάστε και εσείς. Τα ψέματα και την εξαπάτηση. Να θυμάστε τους φόρους, το γεγονός ότι διέλυσε τη μεσαία τάξη. Να θυμάστε τη συμφωνία των Πρεσπών και τα αισθήματα απογοήτευσης, προδοσίας, ταπείνωσης τα οποία αισθάνθηκαν οι Έλληνες. Να θυμάστε όμως και τον διχασμό και το δηλητήριο με το οποίο δυστυχώς μπόλιασε την πολιτική ζωή του τόπου» και πρόσθεσε: «Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Παράταξή μας, θα αναλάβει την ιστορική ευθύνη έναντι του τόπου! Να ενώσει τους Έλληνες κάτω από την ομπρέλα ενός εθνικού οράματος. Να δώσει Ελπίδα στους Έλληνες. να τους δώσει την δυνατότητα να δημιουργήσουν, να παράξουν πλούτο, να ευημερούν και να προοδεύουν, μέσα από πολλές επενδύσεις, χαμηλή φορολογία και βαθιές αλλαγές στο κράτος! Η κατασκευή του φράγματος στον Πλατύ Ποταμό και η κατασκευή του αγωγού και των δικτύων αποτελούν ένα αναπτυξιακής σημασίας έργο για το οποίο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τη ΝΔ και εμένα προσωπικά».

Επιπλέον, ο κ. Αυγενάκης, σημείωσε: «Στηρίζουμε τον αγρότη και κτηνοτρόφο της Μεσαράς, καταργούμε τα εμπόδια που κρατάνε πίσω τον αγρότη και κτηνοτρόφο, απλοποιούμε τις διαδικασίες σταυλικών εγκαταστάσεων, κλείνουμε τα χωροταξικά θέματα, ενισχύουμε τους παραγωγούς που έχουμε το πλεονέκτημα στο γάλα, τη φέτα και το κρέας. Πιστεύουμε στην καινοτομία. Το έχουμε δει εδώ στη Μεσαρά και να γνωρίζετε ότι η πολιτική της ΝΔ θα ενισχύσει τέτοιες επιχειρήσεις, και θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος, ώστε και άλλες νέες εταιρείες που θα καινοτομήσουν να εισέλθουν στο χώρο» και κατέληξε: «Εγγυόμαστε την ασφάλεια κάθε πολίτη και προστατεύουμε το δικαίωμά του να κινείται και να εργάζεται, ο ίδιος και η οικογένειά του, χωρίς φόβο. Τέρμα στις εστίες παραβατικότητας! Η καρδιά της Υγείας µπορεί να χτυπάει στα νοσοκομεία,  ο πνεύμονας όμως, της Υγείας είναι η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, γι’ αυτό και ενισχύουμε σε μέσα και προσωπικό το Κέντρο Υγείας Μοιρών / Χάρακα το Πολυδύναμο Τυμπακίου και τα περιφερειακά ιατρεία. Δημόσια υγεία για όλους τους πολίτες. Για όλα αυτά προϋπόθεση είναι μια ισχυρή κυβέρνηση με καθαρό πρόγραμμα και ορίζοντα τετραετίας. Και βέβαια απαιτείται στενή συνεργασία με την αυτοδιοίκηση και τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης της περιοχής μας. Την Κυριακή ψηφίζουμε για το μέλλον της πατρίδας μας! Δε σας ζητώ να στηρίξετε το κόμμα μου. Σας ζητώ να στηρίξουμε τη νέα Ελλάδα. Την Ελλάδα της Δημιουργίας, της Ανάπτυξης, της Ευημερίας, της Προκοπής. Την Ελλάδα που θα είναι για όλους τους Έλληνες».

Πολιτική

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: