Αυγενάκης: ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν έχουν ηθικούς φραγμούς

Ασυνεπή, ανίκανη και επικίνδυνη χαρακτήρισε την κυβέρνηση ο γραμματέας Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ έκανε λόγο για «ηθική γύμνια» των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καταλογίζοντάς τους ότι δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό, αλλά και ότι αποτελούν «καθεστώς που αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να διατηρηθεί στην εξουσία».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, ο κ. Αυγενάκης στάθηκε στην καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της β’ αξιολόγησης, ζητώντας «να δώσουμε τώρα τη διέξοδο, προτού η χώρα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, με τον κίνδυνο εξόδου από την Ευρωζώνη και με ένα τέταρτο πρόγραμμα».

Ο κ. Αυγενάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι «δημιουργεί τεχνητές εντάσεις με ψευτοδιλήμματα, για να διαφυλάξει πολιτικό κεφάλαιο», ενώ επεσήμανε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ «έχει στήσει ένα ναρκοπέδιο για την επόμενη κυβέρνηση».

«Ποιο είναι το πλαίσιο της κυβερνητικής ανάμειξης στη περίπτωση του ΔΟΛ;», διερωτήθηκε επίσης ο κ. Αυγενάκης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «εμείς δεν πηγαίνουμε στην Ευρώπη ούτε ως επαίτες, ούτε διεκδικώντας στόχους, οι οποίοι είναι ανέφικτοι».

Ο γραμματέας Π.Ε. της Ν.Δ. έκανε λόγο για σύγκρουση δυνάμεων του μέτρου και της λογικής, με τις δυνάμεις της ανευθυνότητας και της αποτυχίας. «Είμαστε αξιόπιστοι, είμαστε φερέγγυοι και δεσμευόμαστε ότι θα εφαρμόσουμε στο ακέραιο το μεταρρυθμιστικό μας πρόγραμμα», συμπλήρωσε.

Πηγή: lykavitos.gr - politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: