Avengers: Η ιδέα να κάνει spoiler για το Endgame του βγήκε σε κακό

Ένας άνδρας στο Χονγκ Κονγκ με μία, μάλλον περίεργη, αίσθηση του χιούμορ αποφάσισε να χαλάσει τη θέαση της νέας ταινίας που κάνει θραύση παγκοσμίως, του Avengers: Endgame, σε θεατές που περίμεναν έξω από σινεμά.

Όπως αναφέρει η Daily Mail  ένας άνδρας περνώντας έξω από τον κινηματογράφο και βλέποντας όλον αυτόν τον κόσμο να περιμένει για να μπει σκέφτηκε να φωνάξει τι γίνεται στο τέλος της ταινίας.

Η ιδέα του όμως να κάνει ένα τέτοιο spoiler δεν ήταν πολύ καλή καθώς δέχθηκε επίθεση από εξαγριωμένους φαν που περίμεναν για την προβολή τους και κατέληξε ματωμένος και τραυματισμένος.

Μάλιστα μία εικόνα από ΜΜΕ της χώρας τον δείχνει να είναι χτυπημένος στο πεζοδρόμιο

Η ταινία βγήκε στους κινηματογράφους την Τετάρτη και σπάει κάθε ρεκόρ πωλήσεων.

Τα αδέλφια Russo, που σκηνοθέτησαν την ταινία, έγραψαν μία ανοιχτή επιστολή στους φαν ζητώντας τους να μην αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για την πλοκή των Avengers.

«Στους καλύτερους φαν του κόσμου, αυτό ήταν. Αυτό είναι το τέλος. Όταν δείτε το Endgame τις επόμενες εβδομάδες, σας παρακαλούμε να μην κάνετε spoil σε άλλους, όπως δεν θα θέλατε να σας κάνει κάποιος σε εσάς. Θυμηθείτε, ο Thanos απαιτεί την σιωπή σας. Όπως πάντα, καλή τύχη και καλή θέαση».

(?)

Πηγή: diethnh

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: