Αβα Γαλανοπούλου. Μετα τον εφιάλτη της ανορεξίας και τον παντρεμένο έκανε στροφή στον Θεό

Δείχνει σιγά-σιγά να ξεπερνάει το αδιέξοδο και με στήριγμα τον Θεό, η άλλοτε χαμογελαστή και περιζήτητη στο θέατρο και την τηλεόραση, Άβα Γαλανοπούλου προσπαθεί να συνέλθει από το τέλμα που βίωσε μετά την προσωπική και δικαστική περιπέτεια που είχε τα τελευταία χρόνια με τον πρώην σύντροφό της.

Αδυνατισμένη, ντυμένη στα μαύρα και με μεγάλα σκούρα γυαλιά ηλίου που κρύβουν το χλωμό πρόσωπό της, η πρωταγωνίστρια περνάει τον τελευταίο καιρό τακτικά την είσοδο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος στους Αμπελόκηπους.

Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Ιούλιο ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου καταδικάστηκε τελικά σε 6 χρόνια φυλάκισης και πρέπει μάλιστα να καταβάλει άμεσα το ποσό των 250.000 ευρώ στην ηθοποιό.

«Μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία και παρακαλούσα να πεθάνω» ομολογούσε λίγες μέρες μετά την εκδίκαση της υπόθεσης μιλώντας για την περιπέτεια που έζησε με τον άνθρωπο που της στέρησε το χαμόγελο.

Ο εφιαλτικός Ιούνιος στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στη Λάρισα δεν έχει σβήσει από τη μνήμη της και αυτό ανησυχεί τους δικούς της ανθρώπους…

Πηγή: nassosblog.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: