Αττική: Συνελήφθη 35χρονος για βι@σμό και revenge porn σε βάρος ανήλικης

Χειροπέδες σε έναν 35χρονο που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης για βι@σμό, εκδικητική πορνογραφία, απειλή, εξύβριση, σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σαρωνικού της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. o 35χρονος αφού απέκτησε επαφή με ανήλικη προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της και όταν εκείνη θέλησε να τερματίσει τις επαφές τους, ο κατηγορούμενος απέστειλε διαδικτυακά σε τρίτο άτομο φωτογραφικό υλικό που απεικονιζόταν η ανήλικη για λόγους εκδίκησης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες (22-5-2023), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σαρωνικού της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 35χρονος ημεδαπός που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης για βι@σμό, εκδικητική πορνογραφία, απειλή, εξύβριση, σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ειδικότερα, ο 35χρονος αφού απέκτησε επαφή με ανήλικη προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της και όταν εκείνη θέλησε να τερματίσει τις επαφές τους, ο κατηγορούμενος απέστειλε διαδικτυακά σε τρίτο άτομο φωτογραφικό υλικό που απεικονιζόταν η ανήλικη για λόγους εκδίκησης.

Σε επακόλουθη έρευνα σε οικίες του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-2 ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
— σκληρός δίσκος,

— συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (usb) και
— 2 κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: