Αττική: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορες περιοχές λόγω αγώνων δρόμου

Μια σειρά από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ σήμερα Κυριακή σε δήμους της Αττικής, λόγω της πραγματοποίσης αγώνων δρόμου.

Οι ρυθμίσεις αφορούν τους Δήμους Φιλοθέης — Ψυχικού, Χαλανδρίου, Ελευσίνας, Μεγαρέων και Ωρωπού, καθώς και δρόμους των νοτίων προαστίων αλλά και της Δυτικής Αττικής.

Δείτε αναλυτικά τους δρόμους που θα τεθουν σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Για τον Δήμο Χαλανδρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα (23/10) στο Χαλάνδρι λόγω της διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία “9ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς” .
Ειδικότερα από τις 07.00΄έως τις 12.00΄ θα πραγματοποιηθούν προσωρινές, τμηματικές και σταδιακές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους εξής δρόμους:

Βασιλέως Γεωργίου Β΄(κατεύθυνση προς Κολοκοτρώνη) — δεξιά Κολοκοτρώνη — αριστερά Ανδρέα Γκίνη — αριστερά Κ. Βάρναλη — δεξιά Προφ. Ηλία — Θέατρο Ρεματιάς — Ροδοδάφνης — λοξώς δεξιά Κορυτσάς — τέρμα Κορυτσάς δεξιά μέσω χωμάτινου μονοπατιού Πάρνηθος — δεξιά Κηφισού — Ευρίπου — δεξιά Λ. Πεντέλης — δεξιά Γραβιάς — Ηρώδου Αττικού — δεξιά Δάφνιδος — αριστερά Δάσους — Ηρώδου Αττικού — Πλατεία Δούρου — αριστερά Α. Παπανδρέου δεξιά Βασιλέως Γεωργίου Β΄.

Για τα νότια προάστια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα (23/10) σε δρόμους των νοτίων προαστίων της Αθήνας, λόγω διεξαγωγής της αθλητικής εκδήλωσης με την επωνυμία “3ο Ελληνικό Τρίαθλο-IRONMAN 70.3 VOULIAGMENI GREECE”.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 07.45΄ έως 17.45΄, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Προσωρινή, σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων (εξαιρούνται τα υποστηρικτικά οχήματα της εκδήλωσης και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά μήκος της Λ. Ποσειδώνος από το ύψος της οδού Πανός, περιοχής Βουλιαγμένης, συνέχεια κατά μήκος της Λ. Αθηνών-Σουνίου στο ύψος της συμβολής της με την οδό Β. Κωνσταντίνου, περιοχής Βάρκιζας, συνέχεια κατά μήκος της Παραλιακής Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου έως το ύψος της συμβολής της με την Λ. Καραμανλή, περιοχής Αναβύσσου.

Καθορισμός Λωρίδων Αποκλειστικής Κυκλοφορίας οχημάτων για την κίνηση — εξυπηρέτηση μονίμων κατοίκων, επιχειρήσεων και Υπηρεσιών, καθώς και για την κίνηση οχημάτων εκτάκτου ανάγκης ως εξής:

— Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Θέμιδος έως τη συμβολή της με την οδό Κυβέλης, περιοχή Βάρκιζας.

— Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Αθηνών-Σουνίου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Μπαράκου (“Ribas”) έως τη συμβολή της με την Λ. Β. Κωνσταντίνου, περιοχή Κορωπίου.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: