Αθώος ο κατηγορούμενος για βιασμό που ισχυρίστηκε ότι διείσδυσε στο θύμα του «κατά λάθος»

Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, η εξωφρενική γραμμή υπεράσπισης που επέλεξε να ακολουθήσει ένας Σαουδάραβας εκατομμυριούχος που κατηγορούνταν για βιασμό, ότι δηλαδή «γλίστρησε» και έπεσε πάνω στην κοπέλα με αποτέλεσμα το πέος του να βρεθεί στον κόλπο της «κατά λάθος», έγινε πιστευτή από το δικαστήριο.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή δημοσιεύματα, ο 46χρονος Εχσάν Αμπντουλαζίζ, που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, απαλλάχτηκε σήμερα από όλες τις κατηγορίες, σε μία συνεδρίαση που διήρκεσε μόλις 30 λεπτά.

Ο πάμπλουτος μεσίτης είχε κατηγορηθεί ότι βίασε μία 18χρονη κοπέλα που κοιμήθηκε ένα βράδυ στον καναπέ του διαμερίσματός του στο Λονδίνο, έχοντας προηγουμένως περάσει μια βραδιά διασκέδασης μαζί του και με μια φίλη της, η οποία διατηρούσε ερωτική σχέση με τον Σαουδάραβα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, o πάμπλουτος μεσίτης γνώρισε την 18χρονη σε ένα νυχτερινό κλαμπ στο Λονδίνο, μια βραδιά του Αυγούστου του 2014. Η νεαρή είχε πάει εκεί με μία φίλη της, η οποία γνώριζε τον Αμπντουλαζίζ εδώ και αρκετούς μήνες. Αφού διασκέδασαν μαζί για αρκετές ώρες, ο 46χρονος πρότεινε στα δύο κορίτσια να τα γυρίσει σπίτι τους με την Aston Martin του, όμως στο δρόμο τους τις προσκάλεσε στο διαμέρισμά του και εκείνες δέχτηκαν.

Όπως ισχυρίζεται η 18χρονη, φτάνοντας στο σπίτι του Αμπντουλαζίζ, η φίλη της τον ακολούθησε στο δωμάτιό του, όπου έκαναν σeξ. Το επόμενο πράγμα που θυμάται η ίδια είναι να ξυπνάει νωρίς το επόμενο πρωί, αντικρίζοντας τον 46χρονο από πάνω της, να την φιλάει στο στόμα ενώ το μόριό του βρισκόταν στον κόλπο της.

«Τι κάνεις», τον ρώτησε τότε τρομοκρατημένη, για να λάβει από εκείνον την απάντηση: «Μην ανησυχείς, η φίλη σου κοιμάται». Στη συνέχεια η νεαρή σηκώθηκε βιαστικά, βγήκε από το σπίτι του κατηγορούμενου και κάλεσε την αστυνομία.

Ο 46χρονος είχε ισχυριστεί αρχικά ότι η νεαρή τον τράβηξε προς το μέρος της και έβαλε το χέρι του στα γεννητικά της όργανα. Ωστόσο, όταν τα τεστ DNA επιβεβαίωσαν ότι υπήρξε διείσδυση, καθώς βρέθηκε σπέρμα στον κόλπο του θύματος, εκείνος άλλαξε την κατάθεσή του. Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι, καθώς η νεαρή τον τράβηξε, εκείνος έπεσε πάνω της και, καθώς το πέος του ήταν ακόμα σε στύση λόγω του σeξ που είχε προηγηθεί με τη φίλη της, διείσδυσε μέσα της με αποτέλεσμα η κοπέλα να… παρεξηγήσει τις προθέσεις του.

Το πιο παράλογο σχετικά με αυτήν την υπόθεση είναι ότι οι εξωφρενικοί ισχυρισμοί του έγιναν αποδεκτοί από το δικαστήριο, γεννώντας υποψίες ότι ίσως η βρετανική δικαιοσύνη δεν είναι και τόσο «τυφλή» όταν απέναντί της βρίσκονται τόσα εκατομμύρια…

πηγή: protothema.gr

karfitsa.gr-Diethni

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: