Αθλήτρια της χρονιάς για το 2016 αναδείχθηκε η Άννα Κορακάκη

H «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο, Άννα Κορακάκη, αναδείχθηκε «Αθλήτρια της χρονιάς» για το 2016 από την παγκόσμια ομοσπονδία σκοποβολής.

Στην ψηφοφορία της ISSF συμμετείχαν προπονητές, συναθλητές και δημοσιογράφοι, οι οποίοι ανέδειξαν την Ελληνίδα πρωταθλήτρια στην πρώτη θέση.

«Είμαι χαρούμενη γι’ αυτό το βραβείο. Είναι τιμή να μου δίνεται αυτός ο τίτλος από τους προπονητές, τους αθλητές και τους εκπροσώπους του Τύπου. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους», δήλωσε σχετικά η Άννα Κορακάκη.

«Η νίκη είναι κάτι περισσότερο από ένα μετάλλιο. Ξεπέρασα πολλές προκλήσεις και δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια, όπως και άλλοι αθλητές στον κόσμο. Οπότε πάνω απ’ όλα αυτή είναι μία αναγνώριση των προσπαθειών μου», συνέχισε, ενώ κατέληξε λέγοντας:

«Το 2016 ήταν με διαφορά η πιο επιτυχημένη χρονιά μου. Τα πάντα έγιναν σωστά, με εξαιρετικό συγχρονισμό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μου βγουν όλα όσα μάθαινα και δούλευα όλα αυτά τα χρόνια. Είναι το πρώτο βραβείο που παίρνω ως σκοπεύτρια της χρονιάς και ελπίζω να μην είναι το τελευταίο».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: