Αθίγγανη λησταρχίνα – Χτυπούσε το κεφάλι 85χρονης με κινητικά προβλήματα στον τοίχο..με απίστευτη αγριότητα!

Αθίγγανη λησταρχίνα   Χτυπούσε το κεφάλι 85χρονης με κινητικά προβλήματα στον τοίχο..με απίστευτη αγριότητα!

 -Είχε συλληφθεί στο παρελθόν για σωρεία κλοπών και διαρρήξεων αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερη.όπως βέβαια κυκλοφορούν κι άλλοι πολλοί χιλιάδες τέτοιου είδους κακοποιοί..εξαιτίας των κενών του νόμου… για την αποσυμφόρηση των φυλακών.


- Η ανιψιά της άτυχης γριούλας ήρθε αντιμέτωπη με που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ στο σπίτι που βρίσκεται στην Άμφισσα…

 Η έγινε χθες το μεσημέρι (02-04-2013) στην Άμφισσα, όταν η 46χρονη τσιγγάνα κατάφερε να μπει στο σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης, η οποία μένει μαζί με την ανιψιά της, που όμως εκείνη την ώρα απουσίαζε.

 Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η λησταρχίνα στην προσπάθειά της να μάθει που έχει το κομπόδεμα η γριούλα, παρόλο που η 85χρονη αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, της χτυπούσε στον τοίχο το κεφάλι με απίστευτη αγριότητα και στο τέλος την έριξε στο πάτωμα. Στη συνέχεια έκανε όλο το σπίτι άνω-κάτω και αφού πήρε 170 τράπηκε σε φυγή.

Λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε η ανιψιά και βρήκε πεσμένη στο πάτωμα μέσα στα αίματα την 85χρονη. Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία η οποία άρχισε εκτεταμένες αναζητήσεις στην περιοχή. Λίγες ώρες αργότερα της ομάδας . εντόπισαν και συνέλαβαν την 46χρονη, η οποία αναγνωρίστηκε από την ηλικιωμένη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 46χρονη είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2012 για διακεκριμένες κλοπές και είχε προφυλακισθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά όπως φαίνεται κατάφερε να βγει σύντομα για να μπορεί να συνεχίσει τις «καλές» πράξεις της.

Αθίγγανη λησταρχίνα   Χτυπούσε το κεφάλι 85χρονης με κινητικά προβλήματα στον τοίχο..με απίστευτη αγριότητα!

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: