Athens Street Style: Tα looks που ξεχωρίσαμε από το Athens Xclusive Designers Week

Σε αυτές τις γυναίκες δώσαμε όλη μας την προσοχή και μέσα από το δικό μας street style, τις φωτογραφίσαμε έξω από το show των MI-RΟ, με σκοπό να εξετάσουμε καλύτερα τα looks τους και να πάρουμε ιδέες για τα δικά μας. Έμπνευση υπάρχει παντού και άπλετη και στην χώρα μας.

Φωτογραφίες: Ladylike.gr / NDP Photo Agency / Θωμάς Δασκαλάκης

H Ιόλη έθεσε τον τόνο του total black συνόλου της φορώντας μια neon πράσινη ζακέτα για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο look της.

 

To εντυπωσιακό μπροκάρ πανωφόρι της Αννίτας ταίριαξε άψογα με τις printed ροζ κάλτσες και τα platform heels της.

 

Ένα μονόχρωμο λευκό κοστούμι είναι από τα must-haves της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας. Συνδυάζοντάς τα με αξεσουάρ σε γήινες αποχρώσεις θα απογειώσεις το look.

 

Η Σοφία σαν νεαρή σχεδιάστρια που είναι πολύ σωστά έφερε το στοιχείο «έκπληξης» στην εμφάνισή της με ένα ροζ υφασμάτινο παντελόνι. Τα υπόλοιπα ρούχα του συνόλου της επέλεξε σε ουδέτερες αποχρώσεις για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα.

 

Η Μαρία φόρεσε όχι μία, αλλά δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν: ένα μίντι φόρεμα σε παστέλ απόχρωση. Όμορφα συνδύασε με ένα λευκό τοπ μέσα από το φόρεμα και γόβες στην ίδια παστέλ απόχρωση.

 

Η Shaya επέλεξε ένα over-the-top σύνολο που ταιριάζει στην προσωπικότητα και το στιλ της. Ξεχωρίσαμε ιδιαίτερα τα αξεσουάρ της, όπως το εντυπωσιακό τουμπάνι και τα statement σκουλαρίκια που απογείωσαν την εμφάνιση της.

 

Η νέα σχεδιάστρια Κατερίνα Σαριδάκη με την χρήση layers έκανε το look της να ξεχωρίσει. Η αντιπαράθεση του tweed jacket και του sparkly ζιβάγκο ήταν μία που μας έκανε να λατρέψουμε το σύνολό της.

 

Αναβάθμισε ένα μίνιμαλ σύνολο με ουδέτερες αποχρώσεις, με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά παπούτσια. Προτίμησε μια bold απόχρωση για ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

 

Οι δημιουργίες των MI-RΟ είχαν την τιμητική τους στην street style μόδα και αυτή η μίντι, πλισέ ροζ φούστα ήταν ο άσος στο μανίκι, στην παραπάνω κομψή εμφάνιση.

 

Άλλο ένα ζωντανό παράδειγμα, από την Anna Mavris, ότι ένα όμορφο statement φλοράλ σακάκι θ” αναδείξει ακόμα και το πιο απλό σύνολο. 

 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό από τον διαχρονικό συνδυασμό του άσπρου-μαύρου. Θα σου προσφέρει πάντα επιτυχημένες εμφανίσεις.

 

Μια κρεμ ψηλόμεση παντελόνα, όσο κομψή κι αν είναι, θα προσφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα αν την συνδυάσεις με ένα ζευγάρι chunky αθλητικά παπούτσια.

 

Η Τόνια Σωτηροπούλου έκανε μια άκρως glam εμφάνιση που σίγουρα ταίριαζε στην περίσταση. Το φούξια χρώμα του φορέματος, οι παγιέτες, τα φτερά, η διαφάνεια στο πλάι, όλα επικοινώνησαν σωστά μεταξύ τους, ώστε να στεφθεί η εμφάνισή της με επιτυχία.

 

H fun πολύχρωμη, φλοράλ εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή ήταν από τις αγαπημένες μας γιατί απλά ένα φλοράλ φόρεμα είναι από τα must-have της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας. Ευχαριστούμε Δέσποινα για την υπενθύμιση.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: