Αστυνομικός σώζει πολύτεκνο πατέρα λίγο πριν βουτήξει στο κενό [βίντεο]

Ένας 35χρονος Ρομά, πατέρας πέντε παιδιών, δεν μπορούσε να αντέξει άλλο την πίεση από τα οικονομικά και στεγαστικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένειά του και επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Τρίτης στο κέντρο της Λαμίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 14:45 ο 35χρονος ανέβηκε στην ταράτσα του κτιρίου που στεγάζονται τα Public στην πλατεία Πάρκου και απειλούσε πως θα πέσει στο κενό.

Αιτία της απόγνωσής του ήταν τα δυσεπίλυτα προβλήματα που ξεκίνησαν πριν 5-6 μήνες, όταν η 7μελης οικογένεια έμεινε χωρίς σπίτι, αφού τους έδιωξαν από κει που έμεναν. Οι γονείς προσπαθούσαν να βρουν λύση και αφού απευθύνθηκαν σε διάφορες κοινωνικές δομές χωρίς να βρεθεί λύση, ο πατέρας κάτω και από την επήρεια μέθης αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο βρέθηκε άμεσα διαπραγματευτής του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, ωστόσο δε χρειάστηκε να επέμβει, καθώς συνάδελφός του από το ΑΤ Λαμίας, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, κατόρθωσε να τον πιάσει την τελευταία στιγμή, την ώρα που βουτούσε στο κενό.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: