Αστυνομικός "Σούπερμαν" κράτησε όχημα με τα χέρια του για να μην πέσει από γέφυρα [φωτο]

Είναι απίστευτη η δύναμη που μπορεί να αντλήσει από μέσα του ένας άνθρωπος σε μια δύσκολη στιγμή. Τρανή απόδειξη αποτελεί ένας αστυνομικός που έκανε το αδύνατο δυνατό στην προσπάθειά του να σώσει τον οδηγό ενός βαν, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί μέσα στο όχημά του, που κινδύνευε να πέσει από γέφυρα.

Ο λόγος για τον Μάρτιν Ουίλις, ο οποίος ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο του ατυχήματος, στο Δυτικό Γιορκσάιρ της Βρετανίας και είδε το όχημα να κινδυνεύει να πέσει από τη γέφυρα. Πολλοί χρήστες του διαδικτύου τον ονόμασαν αστυνομικό «Σούπερμαν», πολύ δικαιολογημένα, καθώς το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε να κάνει ήταν να κρατήσει το όχημα με τα χέρια του ώστε να εμποδίσει την πτώση, που θα τραυμάτιζε θανάσιμα τον οδηγό.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο αστυνομικός εξέφρασε την ανακούφισή του όταν είδε τα υπόλοιπα μέλη των σωστικών συνεργείων να φτάνουν στο σημείο και περιέγραψε αναλυτικά το τι έζησε. «Πρώτος στο σημείο σύγκρουσης και είδα ένα όχημα να ισορροπεί στην άκρη μιας γέφυρας, με τον οδηγό παγιδευμένο. Αφού κρατούσα το όχημα για να σταματήσει να κουνιέται από τον αέρα, δεν μπορώ να περιγράψω την ανακούφισή μου όταν έφτασε η πυροσβεστική», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μετά τον απεγκλωβισμό του, ο οδηγός του βαν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά όχι επικίνδυνη για τη ζωή του κατάσταση.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: