Αστυνομικός εκτέλεσε και κρέμασε δημοσίως 22χρονο παιδόφιλο και βιαστή στην Υεμένη

Με την εφαρμογή των πιο ακραίων μέσων επιχειρεί η κυβέρνηση της Υεμένης να καταπολεμήσει τη ραγδαία αύξηση του αριθμού των βιαστών και ειδικότερα των παιδόφιλων.

Μέσα σε διάστημα ενός μήνα, η κυβέρνηση του κράτους της αραβικής χερσονήσου προχώρησε στη δεύτερη δημόσια εκτέλεση βιαστή και παιδόφιλου, αυτή τη φορά με ακόμη πιο ενδεικτικό τρόπο.

Πρόκειται για τον 22χρονο Χουσέιν αλ Σακέτ, ο οποίος βίασε και δολοφόνησε ένα 4χρονο κοριτσάκι στην πρωτεύουσα Σαναά.

Ο αλ Σακέτ τοποθετήθηκε στη μέση ενός δημόσιου δρόμου, με τα χέρια δεμένα στην πλάτη του και μπρούμητα. Ακριβώς από πάνω του στάθηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος κυριολεκτικά άδειασε το πιστόλι του στο κεφάλι και στο σώμα του καταδικασθέντα για τον βιασμό και τη δολοφονία του μικρού κοριτσιού.

Γύρω από το σημείο εκτέλεσης είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, ενώ άλλοι αστυνομικοί είχαν δημιουργήσει μία ανθρώπινη αλυσίδα, ώστε οι συγκεντρωμένοι να μην πλησιάσουν πάρα πολύ στο σημείο.

Ακολούθως κρέμασαν το άψυχο σώμα του από έναν γερανό και το άφησαν να αιωρείται, ώστε να λειτουργήσει ως αποτρεπτικός παράγοντας στους υποψήφιους βιαστές και παιδόφιλους, ο αριθμός των οποίον έχει αυξηθεί κατακόρυφα στη χώρα, λόγω της ανομίας που επικρατεί εν μέσω εμφυλίου πολέμου.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: