Αστυνομικός έδινε τροφή σε άστεγο επί 6 μήνες, μέχρι που μια μέρα άκουσε αυτό στον τηλεφωνητή του

Μια μοιραία ημέρα, ο αστυνομικός Matt Holman στην κομητεία Greenville ήρθε αντιμέτωπος με έναν άστεγο άνδρα ονόματι Robert Morris.

Οι δύο άνδρες περπάτησαν μέχρι την κοντινή εκκλησία και άρχισαν να μιλάνε. Ο Robert μόλις είχε χάσει τη σκηνή του στο δάσος από την πλημμύρα. Είχε χάσει την οικογένειά του και ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, αιτίες οι οποίες κατέστρεψαν τελικά τις σχέσεις του με τα αδέρφια του.

Εμπνευσμένος από την ιστορία αυτού του ανθρώπου, ο αστυνομικός άρχισε να ψάχνει στο όχημά του για να βρει την έξτρα Βίβλο που είχε πάντα μαζί του. Δεν μπόρεσε όμως να τη βρει κι έτσι έκανε κάτι απίστευτο. Ο Holman έδωσε στον Robert την προσωπική του Βίβλο που περιέχει τις σημειώσεις του και υπογραμμισμένα τα πιο σημαντικά για τον ίδιο χωρία. Ήξερε όμως ότι αυτό που έκανε ήταν θέλημα Θεού.

Στη συνέχεια συνειδητοποίησε ότι ο Robert ήταν προφανώς πεινασμένος και προσφέρθηκε να του αγοράσει κάποια τρόφιμα, αρνούμενος να δεχθεί τα λιγοστά, τσαλακωμένα δολάρια που του πρόσφερε σε αντάλλαγμα ο Robert. «Κάθισε στα σκαλιά και επιστρέφω αμέσως» είπε ο αστυνομικός. Λίγο αργότερα, επέστρεψε με ένα πιάτο ζεστό φαγητό.

Έξι μήνες αργότερα, ο Holman έλαβε ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή του. Ήταν από τον Robert. Στο βίντεο που ακολουθεί, θα ακούσετε την ηχογράφηση του Robert, στην οποία περιγράφει λεπτομερώς τη συγκινητική ιστορία του. Στις 18 Μαρτίου 2015 ο Robert απεβίωσε αιφνιδίως, αλλά εξαιτίας ενός καλόκαρδου αστυνομικού, η ζωή του δεν ήταν η ίδια από τη μέρα που τον γνώρισε.

Viral news

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: