Αστρολογικές προβλέψεις για τον Νοέμβριο

ΚΡΙΟΣ

Μήπως η σχέση σας ήταν τον τελευταίο καιρό τεταμένη; Σας είχε προκαλέσει ανασφάλεια και κλειστοφοβία; Με υπομονή και τη βοήθεια της Αφροδίτης σε ορθόδρομη πορεία στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, μπορείτε να επαναφέρετε την αγάπη. Αντί να σκέφεστε πως θα βρείτε την έξοδο, ενισχύστε συναισθηματικά το δεσμό σας και μη σκέφτεστε τα χειρότερα. Αλλάξτε νοοτροπία, από το «εγώ» στο «εμείς», γίνετε πιο συνεργατικοί και συμβιβαστικοί. Η σχέση σας μπορεί να μεταβεί σε ένα βαθύτερο επίπεδο, φέρνοντας αυξημένη συναισθηματική ασφάλεια αν προσπαθήσετε κι εσείς. Ίσως ακόμα δώσετε τα χέρια σε μια νέα συνεργασία ή λήξει υπέρ σας ένας δύσκολος δικαστικός αγώνας. Αυτός ο μήνας ευνοεί τη μετάβαση σε ένα νέο κεφάλαιο ζωής κάνοντας εκκαθάριση παλαιών αρνητικών καταστάσεων καθώς ο κυβερνήτης σας ο Άρης κινείται στο δωδέκατο οίκο σας, του παρελθόντος. Βάλτε φωτιά σε ό, τι έχει καταστρέψει την ψυχή σας, απομακρύνετε ανθρώπους που σας δημιουργούν ανασφάλεια και χάος. Απλά δεν χρειάζεστε συναισθηματικό βάρος και στρες, γιατί μπορείτε εύκολα να νοσήσετε από αυτό. Κάποιος σε μακρινή απόσταση ή κάποιος που συναντήσατε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού σας θα μπορούσε να απομακρυνθεί ξαφνικά καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος στον ένατο οίκο σας, των μακρινών ταξιδιών. Μπορεί αντίθετα να είστε εσείς αυτοί που επιθυμείτε την επανένωση. Σχεδιάστε προσεκτικά τα ταξίδια σας για να αποφύγετε τις ανατροπές.

ΤΑΥΡΟΣ

Επιστρέφουν η ευεξία σας και η ζωτικότητά σας! Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, και θα μπορούσατε να δείτε μια αξιοσημείωτη βελτίωση στην ενέργειά σας. Φροντίστε να ξεκουραστείτε πηγαίνοντας περιπάτους στη φύση, αυτό θα αναζωογονήσει το πνεύμα σας και θα εμποτίσει την ψυχή σας με όρεξη για ζωή. Μήπως το βάρος των απαιτήσεων και των υποχρεώσεων στην εργασία σας σας είχε κάνει να αισθανθείτε πίεση; Δεν χρειάζεται να καταπιέζετε άλλο τον εαυτό σας, ο πλανήτης της αρμονίας θα σας διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό. Ένα σημαντικό πρόσωπο θα μπορούσε να σας βοηθήσει στην εργασία σας για να προχωρήσετε με το έργο σας. Σκεφτείτε πολύ καλά πριν σπεύσετε να στηριχτείτε στη βοήθεια ενός φίλου σας. Ο Άρης κινείται στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας και αποκαλύπτει τα κρυφά κίνητρα των φίλων σας. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να γίνετε μέλος μιας ομάδας, να επωφεληθείτε επίσης αγωνιζόμενοι για μια αλτρουιστική αιτία ή να συγκεντρώσετε χρήματα για τους άπορους. Με τον Ερμή ανάδρομο στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και των κοινών οικονομικών πόρων, συνιστάται προσοχή σε οποιαδήποτε νέα παθιασμένη σχέση ή οικονομική συνένωση. Δεν έχει σημασία πόσο ελπιδοφόρα μπορεί φαίνεται μια συμφωνία με έναν επιχειρηματικό συνεργάτη ή ένας νέος ερωτικός σύντροφος, εσείς είναι σοφό να κάνετε πίσω πριν αποφασίσετε για οποιαδήποτε δέσμευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γιορτάστε την αγάπη! Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και βλέπετε μια ουρά από θαυμαστές γύρω σας. Φλερτάρετε και διασκεδάζετε, η ακαταμάχητη γοητεία σας και η μοναδική προσωπικότητά σας σάς κάνουν να λάμπετε στο πέρασμά σας, εισπράττετε προσοχή και θαυμασμό. Η συνεργατικότητα, η διπλωματία και το πάθος σας μπορούν να αποκαταστήσουν μια σχέση που βρίσκονταν σε τρεμάμενο έδαφος. Πριν κάνετε το βήμα να αποχωρήσετε, αφιερώστε λίγο χρόνο για να καλλιεργήσετε αυτή τη σχέση, προσφέροντας την αμέριστη προσοχή σας. Οπλισμένοι με νέα αυτογνωσία και από την καλή τύχη της Αφροδίτης, θα μπορούσατε να κάνετε θαύματα! Με τον Άρη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, ίσως χρειαστεί να αγωνιστείτε για να αποδείξετε ότι αξίζετε στην εργασία σας και ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι σκληρός. Η εργασία σας θα είναι απαιτητική, μπορεί ακόμα να πιέζεστε από ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, πράγμα το οποίο προκαλεί ασυνεννοησία με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη, μολονότι υπήρχε μια άψογη συνεργασία μέχρι στιγμής. Ίσως αποκαλύψετε κάποιες πληροφορίες που καθυστερούν ή εκτροχιάζουν μια διαπραγμάτευση ή φτάνετε σε ένα σημαντικό σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σπίτι σας το νιώθατε σαν καταφύγιό σας; Αν όχι, ξεκινήστε να αλλάξετε τις συνθήκες. Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και σας βοηθά να νιώσετε και πάλι ασφάλεια και άνεση στο σπίτι σας. Ίσως αναδιοργανώσετε το χώρο σας ή καλείτε τους φίλους σας και τους φιλοξενείτε στο χώρο σας. Αν ψάχνατε στην αγορά ένα νέο ακίνητο ή σκεφτόσασταν μια μετακίνηση θα μπορούσατε να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας. Εάν υπήρχαν διενέξεις με οικεία πρόσωπα ή συγγενείς, η ειλικρινής επικοινωνία είναι σημαντική για να συνεχίσετε να ζείτε κάτω από την ίδια στέγη. Μπορείτε, προσπαθώντας, να βρείτε περισσότερη ευχαρίστηση και αρμονία επιλύοντας οικογενειακά ζητήματα. Αποδράστε από την καθημερινότητα με ένα ταξίδι ή οτιδήποτε ανανεώνει το κουρασμένο μυαλό σας. Ο Άρης κινείται στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας και σας ζητά να αφήσετε το σύμπαν να σας καθοδηγήσει κατά μήκος της διαδρομής της ζωής σας. Σίγουρα έχετε μεγάλα οράματα και στόχους, αλλά τα πράγματα θα πάνε καλύτερα όταν συνειδητοποιήσετε ότι σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Θα μπορούσαν εύκολα να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους σας στο γραφείο καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υπηρεσίας. Ένας βοηθός ή ένας πάροχος υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα μια μπέιμπι σίτερ, θα μπορούσε να επανεμφανιστεί από το παρελθόν, και ίσως αυτό να είναι καλό. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για επανένωση και επαναξιολόγηση.

ΛΕΩΝ

Ποιούς φίλους θέλετε περισσότερο στη ζωή σας; Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας κάνατε ήδη την εκκαθάρισή σας στον κοινωνικό κύκλο σας και τώρα που ο πλανήτης της αρμονίας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία κοιτάζετε να βρείτε νέους φίλους και ομάδες. Η Αφροδίτη δημιουργεί ένα νέο κοινωνικό κεφάλαιο με άτομα των οποίων τα ιδανικά και οι αξίες είναι παρόμοια με τα δικά σας. Ένας κοινωνικός μήνας βρίσκεται μπροστά σας, οπότε ετοιμαστείτε να γνωρίσετε ανθρώπους που έχουν παρόμοιες αξίες με τις δικές σας. Ενσωματωθείτε σε μια νέα ομάδα, αναζητήστε ιδεαλιστικές ψυχές σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ενδέχεται ακόμα να συναντήσετε ένα νέο φίλο, έρωτα ή συνεργάτη. Με τον Άρη στον όγδοο οίκο σας, της εξουσίας και των κοινών οικονομικών πόρων, προσέξτε την τάση σας για επιβολή και εξουσία. Ο σύντροφός σας ή ένας επιχειρηματικός συνεργάτης ενδέχεται να δημιουργήσει φιλονικίες για τα οικονομικά ή τους όρους μιας συμφωνίας. Να είστε τολμηροί αλλά άμεσοι, αλλά προσέχετε να μην ενεργείτε υπερβολικά επιθετικά ή πιεστικά. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις με τον αγαπημένο σας, ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά την τεχνολογία και τις επικοινωνίες, έτσι προσέξτε τα μηνύματα που στέλνετε ή ό, τι ποστάρετε στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν χρειάζεται να αποστείλετε ένα μήνυμα για το οποίο θα μετανιώσετε αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ώρα να αλλάξετε ταχύτητες. Τις τελευταίες εβδομάδες, η Αφροδίτη ήταν ανάδρομη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, ενισχύοντας την ανάγκη να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και δίνοντάς σας καρμικές γνώσεις. Τώρα που ο πλανήτης της αρμονίας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία αναζητάτε την οικονομική ασφάλεια βασιζόμενοι σε ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης. Βασιστείτε σε αυτές τις εκλάμψεις που είχατε και μορφοποιήστε τες σε κάτι συγκεκριμένο. Τώρα θα ξέρετε πώς να προχωρήσετε προκειμένου να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας. Αν ψάχνετε για νέα δουλειά ή συνεργασία, είναι ένας πολύ καλός μήνας να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας. Δεν είναι ώρα να προβάλετε το εγώ σας. Με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, παρόλο που ξέρετε ότι οι συγκρούσεις φέρνουν πόνο και κανένα κέρδος, είστε διατεθειμένοι να προβάλετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Ασχοληθείτε με ένα άθλημα που σας ζωντανεύει για να εκτονώσετε την ενέργειά σας και μην αγωνίζεστε για να κερδίσετε το τρόπαιο. Έχετε μεγάλη καρδιά αλλά δεν πρέπει να συνεχίζετε να ανέχεστε ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο ή ένα συγγενή που παίζει με τα νεύρα σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο ανάδρομος Ερμής στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Πείτε τι σας ενοχλεί, ίσως αυτό το άτομο να αποζητά την προσοχή σας. Δεν ξέρετε πόσο ανακουφισμένοι θα νιώσετε.

ΖΥΓΟΣ

Σκουπίστε τα δάκρυα από τα μάτια σας. Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στο ζώδιό σας και ξεκινάτε την περιοδεία σας προς την αναζήτηση της αγάπης. Μετά από μια υποτονική χρονική περίοδο, είστε έτοιμοι να μπείτε ξανά στο ερωτικό παιχνίδι. Η δημοτικότητά σας αυξάνεται, καθιστώντας σας το άτομο που όλοι θέλουν να ακούσουν και να συναντήσουν. Ενώ απολαμβάνετε τη συνεργατικότητα και τη συντροφικότητα, μην παραμελήσετε την ανεξάρτητη πλευρά σας. Με την επιδίωξη να ακολουθήσετε τα πάθη σας, θα νιώσετε ευτυχία και ικανοποίηση. Αν σκέφτεστε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας, από τα μέσα του μήνα είναι η ιδανική χρονική περίοδος για ανανέωση. Με τον Άρη στον αγχώδη έκτο οίκο σας νιώθετε χάος στην εργασία σας, ίσως ακόμα να το παρακάνετε με διατροφικές ατασθαλίες που βλάπτουν την υγεία σας. Αν νιώθετε να παραπαίετε από το βάρος των υποχρεώσεων, κάντε βόλτες στον καθαρό αέρα και φροντίστε να τρώτε υγιεινά για να παραμείνετε υγιείς κατά τη διάρκεια αυτής της ταραχώδους περιόδου. Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, θα είναι ανάδρομος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, μια δύσκολη περίοδος για ταξίδια, επικοινωνία και διαπροσωπικές σχέσεις. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα των δεδομένων σας, δεδομένου ότι ο ανάδρομος Ερμής είναι γνωστός ότι μπορεί να διαλύσει όλο τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χαλαρώστε και απολαύστε τη μοναξιά σας. Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον ξεκούραστο δωδέκατο οίκο σας, βοηθώντάς σας να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας προκειμένου να προετοιμαστείτε τον επόμενο μήνα για την αγάπη. Εάν αισθάνεστε εξαντλημένοι, κάντε έναν απολογισμό του τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας. Από το ζοφερό παρελθόν μέχρι την αποκοπή σχέσεων με «τοξικούς» ανθρώπους, θα ανανεωθείτε νοητικά και ψυχικά. Δεν θα θέλατε τίποτα να σας κρατά πίσω τον επόμενο μήνα, όταν η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας! Υπάρχει κάποιος που πρέπει να συγχωρέσετε; Αυτός είναι ο κατάλληλος μήνας για να έρθετε σε επαφή με άτομα που ίσως άθελά σας πονέσατε ή για να ξεμπλοκάρετε από νοσηρά εξαρτώμενες σχέσεις. Ο Άρης στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της φήμης, σας δίνει την ευκαιρία να είστε στο επίκεντρο. Είστε το πιο φωτεινό αστέρι, είτε αυτό σημαίνει να νιώσετε ένα μοναδικό πάθος ή να κάνετε μια παρουσίαση σε ένα ευρύ ακροατήριο, όπου μπορείτε να προβάλετε τα ταλέντα σας. Να είστε όμως προσεκτικοί, όλη αυτή η λαμπερή προσοχή μπορεί να σας δημιουργήσει έπαρση και αλαζονεία. Εάν θέλετε να αναδιαρθρώσετε ριζικά τον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματά σας, σας βοηθά ο ανάδρομος Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, ο οποίος δεν θα εκτροχιάσει τις προσπάθειές σας. Μόλις ισορροπήσετε τον προϋπολογισμό σας, θα φτάσετε στους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνεργαστείτε! Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, τονίζοντας τη δύναμη της ομαδικότητας. Ενώ έχετε πολλά ανεξάρτητα μεγάλα σχέδια, ήρθε η ώρα να αφήσετε και τους άλλους να συμμετάσχουν. Η τεχνολογία θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη τώρα, έτσι επεκτείνετε τον κοινωνικό σας περίγυρο. Η επιτυχία και η ικανοποίηση θα είναι δικές σας αν αφήσετε στην άκρη την ανεξαρτησία σας και κάνετε μια δημοκρατική προσπάθεια. Συλλογικά, θα είστε μια δύναμη που λαμβάνεται υπόψη από τους άλλους. Μια πνευματική συζήτηση θα μπορούσε να εξελιχθεί σε σχέση ή να νιώσετε έλξη με έναν φίλο σας. Βγείτε έξω και μιλήστε, ποτέ δεν ξέρετε ποιον θα συναντήσετε. Συγκρούσεις κι άγχος στο σπίτι και την οικογένειά σας δημιουργεί ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ένας τρόπος να αποβάλετε την αρνητική ενέργεια που προκαλείται από το άγχος είναι να μείνετε σε έναν προσωπικό χώρο όπου μπορείτε να διαλογιστείτε ή να κάνετε κάποιο σοβαρό απολογισμό των οικείων σχέσεών σας. Η μοναξιά θα σας ανακουφίσει επίσης από τις εσωτερικές συγκρούσεις και εντάσεις. Θα μπορούσε να είναι δύσκολο να είστε στην ίδια σελίδα με τους γύρω σας καθώς ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας φέρνει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Μείνετε μακριά από νέα ξεκινήματα και μεγάλες εκτοξεύσεις, ίσως ανατραπούν τα σχέδιά σας. Αν αυτό δεν είναι δυνατό να αποτραπεί, κάντε όσο το δυνατόν περισσότερη έρευνα πριν κάνετε οποιοδήποτε μεγάλο δημόσιο ντεμπούτο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε εκ φύσεως φιλόδοξοι και τώρα όλοι υποκλίνονται μπροστά σας. Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, και οδηγεί και πάλι την καριέρα σας σε μεγάλα επιτεύγματα. Ξέρετε τον τρόπο να ανεβείτε στη σκάλα της επιτυχίας και σύντομα θα βρεθείτε μεταξύ των καλύτερων και των πιο έμπειρων στον τομέα σας. Οι σημαντικοί άντρες στη ζωή σας μπορούν να σας βοηθήσουν ανοίγοντας το δρόμο προς την επιτυχία τις επόμενες εβδομάδες. Αν βρίσκεστε σε θέση εξουσίας, βρείτε κάποιον εμπειρογνώμονα για να συμβουλευτείτε, θα σας βοηθήσει στην πορεία σας. Σκεφτείτε όλους τους ανθρώπους που σας άνοιξαν πόρτες και δείξτε τους την ευγνωμοσύνη σας, έτσι θα έχετε καλό κάρμα. Έχετε μεγάλη δύναμη και επιρροή στους άλλους όταν επικοινωνείτε καθώς ο Άρης κινείται στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Εκτός αυτού, πιθανότατα να έχετε ένα καταιγισμό ιδεών και είστε εκφραστικοί πράγμα το οποίο βοηθά να διαφημίσετε ένα προϊόν και να προβάλετε μια ιδέα, έτσι αξιοποιήστε τις δυνάμεις της πειθούς που έχετε, επικεντρώνοντας τις προσπάθειές σας στη διάδοση αυτού του ζωτικού μηνύματος. Λάβετε υπόψη σας ποιοι είναι αυτοί που σας παρηγορούν και σας συμβουλεύουν καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος στον ασαφή και χαοτικό δωδέκατο οίκο σας. Κάποιος στον οποίο βασίζεστε για βοήθεια, θα μπορούσε να αποδειχτεί ψεύτης και αναξιόπιστος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πού θέλετε να πάτε; Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της φιλοσοφίας, θέλετε τα καλύτερα για τον εαυτό σας. Εάν δεν μπορούσατε να φύγετε για ένα ταξίδι τον τελευταίο καιρό, τώρα βάζετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Η δουλειά σας μπορεί να σας στείλει πέρα από την πόλη σας, οπότε να είστε έτοιμοι να συνδυάσετε την εργασία με τη διασκέδαση. Νέες διασυνδέσεις, ακόμα και στο εξωτερικό, έρχονται με πολλές υποσχέσεις. Η αισιοδοξία σας και ο ενθουσιασμός σας είναι μεταδοτικά. Να είστε λοιπόν ανοιχτοί σε άτομα από διαφορετικά υπόβαθρα και να επεκτείνετε τις αντιλήψεις σας. Θα μπορούσατε να εκπλαγείτε ευχάριστα από τη νέα σας ζωή. Μπορεί να υπάρξει ένταση για λόγους οικονομικούς ή αντικρουόμενες αξίες καθώς ο Άρης κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών. Τα χρήματα θα μπορούσαν επίσης να εκλείψουν, αλλά αυτό σας παρακινεί να αναζητήσετε μια νέα πηγή εισοδήματος. Μην ξεχνάτε ότι η αναγκαιότητα είναι η μητέρα της εφεύρεσης. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας, μια δύσκολη χρονική περίοδο για οποιαδήποτε ψηφιακά ή συνεργατικά έργα. Η θετική πλευρά; Μπορεί να σας φέρει πίσω παλιούς φίλους ή συναδέλφους και είστε στην ευχάριστη θέση να τους συναντήσετε ξανά. Θα μπορούσατε να βρείτε κοινό έδαφος με έναν φίλο και πάλι, παρά το γεγονός ότι είστε σε διαφορετικές φάσεις της ζωής.

ΙΧΘΥΣ

Τί κρύβατε τόσο καιρό; Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, αναδεικνύοντας την απόκρυφη συναισθηματική πλευρά σας. Φλερτάρετε με σύνεση και θυμηθείτε ότι οι σαγηνευτικές δυνάμεις σας είναι πολύ ισχυρές. Δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να πέσουν οι άλλοι στα πόδια σας, οπότε να είστε ειλικρινείς και συνειδητοποιημένοι όταν πλησιάζετε κάποιον/α. Ίσως γνωρίστε κάποιον/α με τον οποίο/α νιώθετε μια βαθιά σύνδεση μυαλού-σώματος-ψυχής, ένα άτομο στο μυστήριο του οποίου δεν θα είστε σε θέση να αντισταθείτε! Μπορεί ακόμα να έχετε μια επίσημη πρόταση για μια οικονομική συνεργασία συνενώνοντας τους οικονομικούς πόρους σας. Επισφραγίστε τη συμφωνία και δεν θα χάσετε! Ενδιαφέρεστε περισσότερο για τις ζωές των άλλων αλλά έχετε σκεφτεί ότι αυτό σας δημιουργεί συναισθηματικό βάρος; Είστε υποχωρητικοί από τη φύση σας αλλά όχι τώρα. Η θέλησή σας είναι πολύ ισχυρότερη από ότι αντιλαμβάνεστε, κάτω από την επιρροή του Άρη στο ζώδιό σας. Χρησιμοποιείστε την ως προτέρημα, όχι ως μειονέκτημα δημιουργώντας εμπόδια και συγκρούσεις. Προσέξτε τα λόγια σας στην εργασία σας καθώς με τον Ερμή ανάδρομο στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, ενδεχομένως και να κόψετε τις γέφυρες. Επίσης, να είστε σε επαγρύπνηση για οποιοδήποτε e-mail στέλνετε στην εργασία σας, ελέγξτε την απάντηση πριν πατήσετε «αποστολή». Ένα επικριτικό ή αυθάδες μήνυμα θα μπορούσε να καταλήξει σε λάθος inbox. Πολύ ενοχλητικό!

*Διάβασε περισσότερα θέματα για τα ζώδια στο e-zwdia.gr

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: