Αστρολογικές προβλέψεις 25 Δεκεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα… Όμορφα Χριστούγεννα να έχετε!

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Χρόνια πολλά! Η μέρα σου φέρνει μια ευχάριστη είδηση και μαζί και το ξεκαθάρισμα μιας κατάστασης που ήταν «παγωμένη» και αυτό σε άγχωνε. Μια περίεργη περίοδος που πέρασες στην προσωπική σου ζωή, με κλυδωνισμούς και αναταράξεις, δίνει τη θέση της στην πιο γλυκιά νηνεμία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μήπως τελικά αυτά που σε χωρίζουν με έναν άνθρωπο σημαντικό στη ζωή σου είναι πιο πολλά και πιο ουσιαστικά από αυτά που σε ενώνουν; Δεν υπάρχει λόγος να αποφασίσεις τώρα, αλλά η αλήθεια είναι πως οι μέρες των γιορτών φέρνουν τέτοιου είδους ξεκαθαρίσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Χαμόγελο. Αυτή είναι η αυθόρμητη αντίδρασή σου σε αυτό που ζεις γιατί με έναν τρόπο συνδυάζει όλα όσα ονειρευόσουν. Η οικονομική άνεση να κάνεις ότι σου αρέσει χωρίς να το σκέφτεσαι είναι ίσως το μόνο που λείπει, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα. Εκτίμησε το καλό που έχεις ήδη στα χέρια σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Τα λόγια είναι περιττά όταν κάποια πράγματα είναι αυταπόδεικτα με πράξεις. Μην επιζητάς να ακούσεις, λοιπόν, κάτι που το βλέπεις ξεκάθαρα, είτε είναι καλό, είτε είναι κακό. Επίσης, άσε το πνεύμα των ημερών να σε παρασύρει σε θετικές σκέψεις και διώξε την drama queen που πάντα κρύβεις μέσα σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μια ακόμα ευκαιρία να αναδείξεις το δυναμικό και ακαταμάχητο ταμπεραμέντο σου εμφανίζεται και πραγματικά αυτή τη φορά μπορεί μέσα από μια κοινωνική συναναστροφή να αναδυθεί μια πραγματικά μοναδική επαγγελματική ευκαιρία. Άρπαξέ την από τα μαλλιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια. Για άλλους αυτό μπορεί να είναι κάτι αφόρητα βαρετό, αλλά κρίνοντας από τα προηγούμενα χρόνια, αυτό για εσάς μόνο όμορφο και γλυκό είναι. Δεν είναι ότι δεν είστε περιπετειώδεις τύποι, απλά έχετε κουραστεί να ταλαιπωρείστε. Τώρα απολαύστε το.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Το πάρτι ξεκινά –πάλι. Τελευταία όλο σε τέτοια διάθεση είστε, διασκέδασης και κοινωνικών επαφών, με το ωραίο σας λέγειν να κερδίζει το κοινό σας και εσείς να νιώθετε στο στοιχείο σας, λουσμένοι από τα φώτα των προβολέων. Είναι ωραίο όλο αυτό, αρκεί να μην το παίρνετε πολύ στα σοβαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Είστε από τους ανθρώπους που ξέρουν να καίνε καρδιές όταν το θέλουν και να κάνουν τους άλλους να υποφέρουν (και λίγο μέσα σας το απολαμβάνετε κιόλας). Έλα, όμως, που τώρα κάπως έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι και κάποιος άλλος είναι που σας έχει κάψει τη δική σας καρδιά. Κάντε υπομονή… Θα γυρίσει ο τροχός.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Κάποια βελάκια σκάνε στην καρδιά σας και το στομάχι σας φτερουγίζει. Οι αδέσμευτοι ερωτεύεστε, οι δεσμευμένοι είτε αναζωπυρώνετε τη σχέση σας είτε μπαίνετε σε περίεργους πειρασμούς. Επειδή όταν κάτι συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή επηρεάζει τα πάντα, χειριστείτε το με σύνεση και μην κάνετε πράγματα που μπορεί να μετανιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Το καλύτερό σας είναι να σας θαυμάζουν, να σας παινεύουν και να νιώθετε το επίκεντρο στις παρέες σας. Πολύ ωραία. Αυτή την περίοδο αυτό που σας συμβαίνει είναι ακριβώς αυτό. Απολαύστε το και απλά φροντίστε να μην καβαλήσετε το καλάμι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μερικές φορές πίσω από αυτό που επιζητάς βρίσκεται και κάτι που δεν φανταζόσουν ακριβώς έτσι. Οι γιορτές είναι αφορμή για απολογισμούς που σας κάνουν να αναρωτιέστε μήπως κάπου έχετε κάνει λάθος. Όχι, δεν έχετε κάνει λάθος, απλά είστε τελειομανείς και τίποτα στη ζωή δεν είναι τέλειο. Ακόμα κι αν δείχνει.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μην ψαρώνετε! Κάποιοι θέλουν να σας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, αλλά το ένστικτό σας θα σας προστατεύσει από κακοτοπιές. Κατά τα άλλα εκμεταλλευτείτε την εορταστική διάθεση των ημερών για διασκέδαση και ξεκούραση, καθώς είναι ιδανική ευκαιρία για μίνι αποδράσεις.

Καλημέρα!

zwdia,imerisia,provlepsi

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: