Ασθενής με κορωνοϊό άλλαξε 3 ασθενοφόρα από τον Βόλο μέχρι να διασωληνωθεί στην Κόρινθο

ν

Τα δύο “έμειναν” στο δρόμο

Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η διακομιδή ενός ασθενούς με κορωνοϊό από το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Κορίνθου.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η “Οδύσσεια” του 66χρονου ασθενή από το Βόλο ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή, όταν και κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του. Καθώς δεν υπήρχε κρεβάτι στη ΜΕΘ, αποφασίστηκε να μεταφερθεί στην Κόρινθο.

Το ασθενοφόρο που τον μετέφερε, στο οποίο επέβαιναν δύο τραυματιοφορείς, δύο γιατροί, ένας αναισθησιολόγος και ένας παθολόγος, ξεκίνησαν για Κόρινθο, παρουσίασε βλάβη στο Σχηματάρι.

Αμέσως κλήθηκε νέο ασθενοφόρο από την Αθήνα, όμως και αυτό “έμεινε” λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω.

Έτσι, κλήθηκε και τρίτο ασθενοφόρο, το οποίο κατάφερε να φτάσει στον προορισμό του στις 3:30 τα ξημερώματα από τις 20:30 που είχε ξεκινήσει.

 

Όπως αναφέρει, δε, η ιστοσελίδα, οι οι γιατροί που είχαν συνοδεύσει τον 66χρονο μέχρι το νοσοκομείο Κορίνθου πήραν το ΚΤΕΛ για να επιστρέψουν στο νοσοκομείο Βόλου. Μάλιστα, συνάντησαν και εκεί δυσκολίες αφού είχαν έρθει σε επαφή με ένα κρούσμα και όλες οι θέσεις ήταν κατειλημμένες λόγω του περιορισμού στον αριθμό επιβατών, αλλά τελικά κατάφεραν να επιστρέψουν.

Να σημειωθεί πως τα ασθενοφόρα ήταν καινούρια, ηλικίας δύο ετών, ενώ το πρώτο ασθενοφόρο είχε “μείνει” ξανά στο δρόμο την περασμένη εβδομάδα και είχε οδηγηθεί στο συνεργείο, όπου υποτίθεται πως είχε επισκευαστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, ο ασθενής εισήχθη αμέσως στη ΜΕΘ όπου παραμένει για νοσηλεία μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

Διαβάστε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Έστησε μονάδα Covid στο σπίτι του για να φροντίζει την πεθερά του

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: