ΑΣΕΠ: Δικαιολογητικά για προσλήψεις σε Εθνικό Τυπογραφείο – Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι και αύριο

Λήγει αύριο η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών στην προκήρυξη 11Κ/2021 του ΑΣΕΠ για 50 μόνιμες προσλήψεις στο Εθνικό Τυπογραφείο και στην Τράπεζα της Ελλάδος

Μέχρι αύριο, Τρίτη 22 Μαρτίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι, έχουν προθεσμία οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην προκήρυξη 11Κ/2021 του ΑΣΕΠ, να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που απαιτούνται από την προκήρυξη, προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και προσληπτέων.

Οι υποψήφιοι  πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στη σχετική προκήρυξη και στο παράρτημα ΣΤ΄ αυτής.

Να σημειωθεί ότι όσοι υποψήφιοι δεν υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι αύριο, με τα οποία αποδεικνύουν τα προσόντα που έχουν επικαλεσθεί στην ηλεκτρονική τους αίτηση, θα αποκλειστούν αυτόματα από την περεταίρω διαδικασία του διαγωνισμού.

Σημειώνεται ότι, η διαδικασία ελέγχου των παραβόλων της ανωτέρω προκήρυξης βρίσκεται σε εξέλιξη. Η αίτηση και τα συνυποβαλλόμενα δικαιολογητικά θα ληφθούν υπόψη, υπό την προϋπόθεση ότι οι υποψήφιοι έχουν καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παράβολου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Η προκήρυξη 11Κ/2021 του ΑΣΕΠ  αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 50 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο (Προεδρία της Κυβέρνησης) και στην Τράπεζα της Ελλάδος.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: