ΑΣΑ Χανίων να σας συστηθούμε!!

ΑΣΑ Χανίων να σας συστηθούμε!!

Το Αθλητικό Σωματείο Αυτοκινήτων Χανίων (ΑΣΑΧ) ιδρύθηκε τον Σεπτέμβρη του 2014 από αθλητές που ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η κίνηση για τη δημιουργία ενός…
νέου σωματείου ήρθε μέσα από την ανάγκη των ίδιων των αθλητών για κάτι νέο, κάτι πιο σύγχρονο και για μια ενέργεια μέσα από την οποία θα μπορούσαν να κάνουν πράξη διοργανώσεις και αγώνες όπως η εποχή προστάζει και όπως η ανάγκες μας επιβάλλουν.

Κύριος γνώμονας είναι οι ασφαλείς διοργανώσεις πάνω στο μηχανοκίνητο σπορ, και εχει πρωταρχικό σκοπό την στήριξη και υποστήριξη των αθλητών που αποτελούν μέλη του, αλλά και των συναθρώπων μας που σήμερα πιο πολύ από ποτέ έχουν ανάγκη, μέσα από φιλανθρωπικές διοργανώσεις και εράνους.

Τα γραφεία του Σωματείου βρίσκονται στον Κόμβο Μουρνιών (πλησίον Shell) οπου εκεί, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη μετά τις 6.30 το απόγευμα μπορούν μέλη αλλά και μη, να επισκέπτονται, να παίρνουν μέρος στις συζητήσεις, να κάνουν τις προτάσεις τους για μελλοντικές διοργανώσεις, αλλά κυρίως να επισημαίνουν τις παρατηρήσεις τους ώστε αυτό το νεοσύστατο αυτό σωματείο να διορθώνετε μέρα με την ημέρα.

Η πραγματικότητα είναι ότι τα μέλη του ΔΣ αλλά και τα Ιδρυτικά Μέλη του ΑΣΑΧ είναι αθλητές και εμπλεκόμενοι στον χώρο πολλά , άρα η εμπειρία και η ενασχόλησή τους με το αντικείμενο θα αποτελέσει ένα μεγάλο παράγοντα στην επίτευξη των στόχων μας. Πριν ακόμα συσταθούμε σε σωματείο, αλλά δρώντας ως «παρέα» είχαμε διοργανώσει το μεγάλο φιλανθρωπικό event για τον μικρό Παναγιώτη Δρακάκη και το Auto Moto Show το του 2013 οπου για πρώτη φορά στην όλες οι λέσχες και σωματεία έδωσαν το βροντερό τους παρών και «ΟΧΙ» στην του Αεροδρομίου του .

Το ΔΣ απαρτίζεται από :

Πρόεδρος ο Σταμάτης Φουντουλάκης (αθλητής σε αγώνες rally, αναβάσεις, gp tuning and rally sprint)

Αντιπρόεδρος : Αντώνης Κυρμιτζόγλου (αθλητής σε αγώνες gp tuning and dragster)

Γεν. Γραμματέας : Αννα Φραδελάκη

Ταμίας : Νίκος Ζιλιμπινάκης (αθλητής σε αγώνες rally, αναβάσεις and αγώνες Drift)

Μέλος : Θέμης Μαρινάκης (αθλητής σε αγώνες rally, αναβάσεις and αγώνες Drift)

ΑΣΑ Χανίων να σας συστηθούμε!!

ΑΣΑ Χανίων να σας συστηθούμε!!

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: