Ας μιλήσουμε για τις χρωματιστές μπότες της Victoria Beckham

Διάβασε ακόμη:

Η γνωστή σχεδιάστρια, εμφανίστηκε στην εκπομπή του NBC, Today Show, και έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση. Επέλεξε ένα μοβ/λιλά πουλόβερ κάτω από το οποίο φόρεσε ένα κρεμ πουκάμισο με ’70s, πλατύ γιακά και μια μίντι fit&flare φούστα σε έντονη κόκκινη απόχρωση. Τη φούστα συνδύασε με μπότες στο ίδιο χρώμα. 

Δες επίσης:

Ενώ πρόκειται για μια τρομερά stylish εμφάνιση -ο συνδυασμός του μοβ και του κόκκινου είναι χωρίς αμφιβολία από τους αγαπημένους μας-, οι peep toe μπότες ως το γόνατο είναι η μοναδική ένστασή μας. Και η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται τόσο για ένσταση, όσο το ότι δεν είμαστε σίγουρες για το αν είναι καλόγουστες ή όχι.

Προσωπικά, σαν αντί-φαν των peep παπουτσιών -ειδικά όταν μιλάμε για ψηλές μπότες και χαμηλά μποτάκια – ρίχνοντας μια πρώτη ματιά στο outfit της Beckham οι μπότες με έκαναν να θεωρήσω το look κακό. Εξετάζοντάς το καλύτερα συνειδητοποίησα ότι το μόνο μου πρόβλημα ήταν τελικά οι μπότες. Συζητώντας με τις συναδέλφους στη δουλειά είδα πως υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις. Όπως συμβαίνει πάντα.

Σίγουρα δεν ήταν το χρώμα, μιας και η bold αυτή απόχρωση πρόκειται για μια από τις αγαπημένες μου και όπως είπα, ταιριάζει φανταστικά με το λιλά πουλόβερ. Παράλληλα, βλέποντας μια δεύτερη εμφάνιση της με τις ίδιες μπότες, σε διαφορετική απόχρωση αυτή τη φορά (οι μπότες είναι του ομώνυμου brand της γι” αυτό και έχει πρόσβαση σε όλες αυτές τις διαφορετικές αποχρώσεις), δεν τις βρήκα τόσο απωθητικές όσο τις κόκκινες.

Ποιος, λοιπόν, μπορεί να ήταν ο λόγος; Οι λόγοι που έχω σκεφτεί ως τώρα είναι οι εξής:

#1. Έχω φοβία με τα peep toe παπούτσια.

#2. Έχω φοβία με τα δάχτυλα των ποδιών.

#3. Φταίει που είδα την τιμή των παπουτσιών (ξεπερνάνε τα 1.500 δολάρια) και ασυναίσθητα με έπιασε μια αποστροφή.

#4. Τα peep toe παπούτσια λόγω του ανοίγματος που διαθέτουν κάνουν τα πόδια να δείχνουν πιο κοντά. Αν είχαν μυτερή μύτη ίσως να κολάκευαν καλύτερα τα πόδια της.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος (χιουμοριστικός ή μη), πιστεύω ότι και τα δυο σύνολα της Victoria ήταν πετυχημένα. Ο τρόπος που χρησιμοποίησε τις διαφορετικές αποχρώσεις ήταν σχεδόν αριστουργηματικός. Για τις peep toe μπότες έχω ακόμη τις αμφιβολίες μου παρ” όλα αυτά, χωρίς να σημαίνει ότι είναι οι πιο άσχημες μπότες που έχουν υπάρξει ποτέ. Είναι απλά μια «love and hate» σχέση που έχω μαζί τους, όπως και πολλές γυναίκες με την ίδια τη Victoria.

Κεντρική φωτογραφία: Ryan Emberley/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: